Szerintetek ez pozitív vagy csak fals pozitív?
2015. aug. 9. 19:28
1/17 anonim válasza:
Nekem ez halvány pozitívnak tűnik. Ismételd meg 2 nap múlva, lehetőleg reggel. Mióta késik?
2/17 anonim válasza:
Én mintha látnék ott valami halványat. Pár nap múlva tesztelj újra, kora reggeli vizeletből
3/17 A kérdező kommentje:
PCOS miatt nem menstruálok lassan 3 éve szóval nem tudom a ciklus hanyadik napja lehet
2015. aug. 9. 19:35
4/17 anonim válasza:
Halvány pozinak tűnik.Vegyél facelle tesztet,az tuti!!!
5/17 anonim válasza:
"PCOS miatt nem menstruálok lassan 3 éve"
Úristen, de akkor hogy tudnál teherbe esni?
6/17 A kérdező kommentje:
Az jó kérdés de már megtörtént egyszer van egy kislányom:)
2015. aug. 9. 19:56
7/17 anonim válasza:
Ne haragudj kedves kerdezo, de nem jutott eszedbe meg kivizsgaltatni magad??? Kesz csoda, hogy van mar egy lanyod, de egyaltalan nem biztos hogy lesz megegyszer ekkora szerencsed, hogy teherbe esel, es meg is tudod tartani, ki is tudod hordani. A sajat gyereked eletet veszelyezteted azzal, hogy ki tudja milyen allapotban vagy te hormonugyileg!! En is pcos vagyok, de en minden honapban menstrualok, illetve most pont nem, mert terhes vagyok, de akkor is, ez nagyon nagy felelotlenseg!!!
8/17 anonim válasza:
Inkább szerencsés, mint felelőtlen..
9/17 anonim válasza:
Aha, kedves utolso, akkor majd olvass legyszi utana a kezeletlen pcos, IR, pajzsmirigy alul\tulmukodes kovetkezmenyeire a magzatot tekintve!!! Sok szepet nem fogsz talalni!! Csoda hogy a kerdezo elso gyereke egyaltalan megmaradt, de megneznem majd nehany ev mulva tinedzserkent!!!
10/17 A kérdező kommentje:
Ki mondta hogy kezeletlen? Attól hogy nem menstruálok még kapom a metformint tartanom kell a diétát és a mozgást ne ítélkezzünk Mielőtt mem ismerjük a helyzetet
2015. aug. 9. 21:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!