Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ez pozitív, vagy...

Szerintetek ez pozitív, vagy fals pozitív, vagy ez negatív?

Figyelt kérdés

Ma teszteltem és látszik a vonal, de nem tudom eldönteni, hogy ennél a tesztnél (clear blue) pozitívnak számít-e.

[link]

2014. márc. 27. 12:33
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Szerintem egyértelműen pozitív! :)
2014. márc. 27. 12:37
 2/18 anonim ***** válasza:

Szerintem ez pozitiv.

Mikora nem varod vagy varod?

2014. márc. 27. 12:38
 3/18 anonim ***** válasza:

Ez olyan egyértelműen pozitív, hogy nem is értem, miért kérdezted meg!

Gratulálok!

2014. márc. 27. 12:42
 4/18 anonim ***** válasza:
Pozitív :)
2014. márc. 27. 12:44
 5/18 anonim ***** válasza:
++++
2014. márc. 27. 12:45
 6/18 anonim ***** válasza:
Persze, eros pozitiv:)
2014. márc. 27. 12:50
 7/18 anonim ***** válasza:

Szeptemberben clear blue-val teszteltem pozitívat....Hidd el ez egyértelműen pozitív! Gratulálok!:D

30 hetes kismama

2014. márc. 27. 12:57
 8/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Azért kérdeztem, mert olvastam, hogy a clear blue szokott úgy vonalat mutatni, hogy nincs baba..... Holnapra nem várom és remélem nem is jön
2014. márc. 27. 13:03
 9/18 anonim ***** válasza:

Nagyon szurkolok Neked, hogy ez pozitív legyen! Ennél a tesztnél ha nem ugyanolyan vastag a függőleges vonal mint a vízszintes, akkor az nem jelent biztosan pozitívat. Nekem pár hónapja ugyanolyan vastag függőleges vonal jött ki, csak kicsit halványabban a vízszintesnél. Erre felbuzdulva csináltam digitális tesztet, ami negatívat jelzett, majd másnapra meg is jött. Az sem kizárt, hogy elindult a folyamat csak hamarabb véget ért mint kellett volna. :(

Én a helyedben megismételném egy másik fajta teszttel.

Nagyon szorítok, hogy Neked valós pozit mutasson!!!

2014. márc. 27. 13:12
 10/18 anonim ***** válasza:

Ez nem egeszen igy van, kedves utolso.

Ez egy egyertelmu pozitiv teszt.

Mellesleg mindket terhessegnel par ciklus alatt kb. 50 clearbluet elhasznaltam, ugyhogy gyakorlatbol mondom, ez egy egyertelmuen eros pozitiv teszt. Nezz utana a neten, teljesen maskepp nez ki a "fals pozitiv", egy nagyon vekony halvanyka csik

2014. márc. 27. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!