Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Halvány pozitív tesztek után...

Halvány pozitív tesztek után változóan hol negatív hol pozitív teszt mit jelent?

Figyelt kérdés
One step tesztek.de csak mindig 10 perc után lesz pozi.3 napja késik.
2014. márc. 22. 07:24
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
ha csak kémiai terhesség akkor mikor jön meg?
2014. márc. 22. 07:25
 2/18 anonim ***** válasza:

Ezt a tesztet nem használtam. Mi van a papírján? Valahány perc után értékelhetetlen. Ha a 10 perc már ez az időintervallum, akkor nem számít, hogy pozitív lesz. Ezért is írják rá.

Másik tesztet nem próbáltál?

2014. márc. 22. 07:29
 3/18 anonim válasza:

Szerintem terhes vagy.

Mennyire halvány?

A reggeli milyen lett?

2 nap múlva már sokkal erősebbnek kell lennie.

2014. márc. 22. 07:30
 4/18 anonim ***** válasza:
Én a helyedben vennék egy x-epil tesztet (az legalább elég megbízható) és azzal tesztelnék. Valami nem stimmelhet ezekkel a one step tesztekkel.
2014. márc. 22. 07:31
 5/18 anonim válasza:
Tényleg,10 perc után nem lehet leolvasni.
2014. márc. 22. 07:43
 6/18 A kérdező kommentje:
30 perc van a papírára írva.az az érdekes hogy 3 napja,szinte azonnal lett halvány vonal több teszten,azóta meg később vagy nem.holnap veszek és csinálok egy normálisat.
2014. márc. 22. 07:45
 7/18 anonim ***** válasza:
Ha 30 percig értékelhető, akkor simán jó vagy. Vegyél egy normális tesztet, addig nem is gratulálok. Majd szólj, hogy mi lett:)
2014. márc. 22. 07:59
 8/18 anonim válasza:

Még annyi, ha a halványokat koncentrált vizeletből csináltad, akkor az látszik.Amelyiken meg nem látszik,az lehet azért,mert többet ittál és felhígult a vizeleted. A legbiztosabb eredmény a reggeli vizelet: az koncentrált.

Ha épp nincs nálad teszt úgy is megcsinálhatod,hogy reggel veszel egy kis vizeletet-az elsőből-elrakod,amíg kinyit a bolt,lesz időd ,megvenni a tesztet stb.Nem lesz semmi baja,és ha megvan a teszt az elrakott vizeletből csinálod.

2014. márc. 22. 08:12
 9/18 anonim ***** válasza:
Nekem volt már ilyen, egy hét késéssel megjött. A doki szerint nem tudott megtapadni, de megtermékenyült. Remélem nálad nem ez lesz!
2014. márc. 22. 08:39
 10/18 A kérdező kommentje:

reggeliből csináltam 2*is.szerintem nem lesz baba,mert akkor azért úgy gondolom erősödne valamennyit a csík,és nem lenne full negatív tesztem is.Most várom ,hogy megjöjjön,bár semmi jele nincs:(

Viszont terhességi tünetem az van.már van egy kislányom és volt egy terhességem 4 hónapja.ugyanazok a tünetek,bár még szoptatok,de honnan tudtam múltkor,hogy terhes vagyok,az az volt,hogy elkezdett fájni a fogam,sokat jártam pisilni,és a lányom iszonyatosan kiállhatatlan:(folyton rajtam csüng,nem tudom letenni pedig már másfél éves.

na ekkor sejtettem valami van(missed ab.lett a vége 9 hetesen),be is igazolódott,most ugyanezt érzem.Nagyon szeretnék másik babát,de nem vagyok "rágörcsölve)

2014. márc. 22. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!