Halvány pozitív tesztek után változóan hol negatív hol pozitív teszt mit jelent?
Ezt a tesztet nem használtam. Mi van a papírján? Valahány perc után értékelhetetlen. Ha a 10 perc már ez az időintervallum, akkor nem számít, hogy pozitív lesz. Ezért is írják rá.
Másik tesztet nem próbáltál?
Szerintem terhes vagy.
Mennyire halvány?
A reggeli milyen lett?
2 nap múlva már sokkal erősebbnek kell lennie.
Még annyi, ha a halványokat koncentrált vizeletből csináltad, akkor az látszik.Amelyiken meg nem látszik,az lehet azért,mert többet ittál és felhígult a vizeleted. A legbiztosabb eredmény a reggeli vizelet: az koncentrált.
Ha épp nincs nálad teszt úgy is megcsinálhatod,hogy reggel veszel egy kis vizeletet-az elsőből-elrakod,amíg kinyit a bolt,lesz időd ,megvenni a tesztet stb.Nem lesz semmi baja,és ha megvan a teszt az elrakott vizeletből csinálod.
reggeliből csináltam 2*is.szerintem nem lesz baba,mert akkor azért úgy gondolom erősödne valamennyit a csík,és nem lenne full negatív tesztem is.Most várom ,hogy megjöjjön,bár semmi jele nincs:(
Viszont terhességi tünetem az van.már van egy kislányom és volt egy terhességem 4 hónapja.ugyanazok a tünetek,bár még szoptatok,de honnan tudtam múltkor,hogy terhes vagyok,az az volt,hogy elkezdett fájni a fogam,sokat jártam pisilni,és a lányom iszonyatosan kiállhatatlan:(folyton rajtam csüng,nem tudom letenni pedig már másfél éves.
na ekkor sejtettem valami van(missed ab.lett a vége 9 hetesen),be is igazolódott,most ugyanezt érzem.Nagyon szeretnék másik babát,de nem vagyok "rágörcsölve)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!