Halvány pozitív tesztek után változóan hol negatív hol pozitív teszt mit jelent?
Figyelt kérdés
One step tesztek.de csak mindig 10 perc után lesz pozi.3 napja késik.2014. márc. 22. 07:24
11/18 anonim válasza:
Szia! Lehetett egy későbbi ovu is, ne add fel még teljesen, drukkolok!!!
12/18 anonim válasza:
Csinál holnap reggel másik tesztet! Én a helyedben csinálnék ma is, ha már 3 napja késik ki kell mutassa.
Patika, dm, rosmann, tesco, ott ma is tudsz tesztet venni. Drukkolok
13/18 anonim válasza:
One step teszteket érdemes amúgy 20-25 mp-ig is a vizeletbe tartani. Próbálkoztál ma? Van akinél lassabban termelődik, sok minden lehet.
14/18 A kérdező kommentje:
Csináltam ma egy X-epilt de negatív lett déli pisiből
2014. márc. 23. 17:42
15/18 anonim válasza:
Még reggeli első vizeletből szerintem próbálj egyet, aztán ha nem jön meg egy-két napon belül, menj el nőgyógyászhoz. Szurkolok.
16/18 A kérdező kommentje:
csináltam ma reggel is egyet,de időn túl b 1 óra múlva lett megint halovány csíkos:S Szerdán elmegyek orvoshoz mindenképp.Mert ezt már én sem értem.Tüneteim vannak,de a tesztek össze-vissza mutatnak mindent.
2014. márc. 24. 07:59
17/18 anonim válasza:
Szia,én vagyok akivel egyszerre írtad ki a kérdést,és írtam a lapomon,hogy nekem reggel negatív lett. Csak nem hagyott nyugodtan,közben várt még nem jött,uh. csináltam az előbb még egyet. Az első teszt a páromé-poénból lepisilt egyet,ha már ilyen össze-vissza mutat a teszt, a második az enyém-szerintem ez már határozott negatív. Lehet te is így vagy.Különben ezek az x-epil tesztek nagyon gyengék.
18/18 anonim válasza:
Határozott pozitív úgy értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!