Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Halvány pozitív tesztek után...

Halvány pozitív tesztek után változóan hol negatív hol pozitív teszt mit jelent?

Figyelt kérdés
One step tesztek.de csak mindig 10 perc után lesz pozi.3 napja késik.
2014. márc. 22. 07:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Szia! Lehetett egy későbbi ovu is, ne add fel még teljesen, drukkolok!!!
2014. márc. 22. 12:12
 12/18 anonim ***** válasza:

Csinál holnap reggel másik tesztet! Én a helyedben csinálnék ma is, ha már 3 napja késik ki kell mutassa.

Patika, dm, rosmann, tesco, ott ma is tudsz tesztet venni. Drukkolok

2014. márc. 22. 12:51
 13/18 anonim ***** válasza:
One step teszteket érdemes amúgy 20-25 mp-ig is a vizeletbe tartani. Próbálkoztál ma? Van akinél lassabban termelődik, sok minden lehet.
2014. márc. 23. 12:00
 14/18 A kérdező kommentje:
Csináltam ma egy X-epilt de negatív lett déli pisiből
2014. márc. 23. 17:42
 15/18 anonim ***** válasza:
Még reggeli első vizeletből szerintem próbálj egyet, aztán ha nem jön meg egy-két napon belül, menj el nőgyógyászhoz. Szurkolok.
2014. márc. 24. 07:42
 16/18 A kérdező kommentje:
csináltam ma reggel is egyet,de időn túl b 1 óra múlva lett megint halovány csíkos:S Szerdán elmegyek orvoshoz mindenképp.Mert ezt már én sem értem.Tüneteim vannak,de a tesztek össze-vissza mutatnak mindent.
2014. márc. 24. 07:59
 17/18 anonim válasza:

[link]

Szia,én vagyok akivel egyszerre írtad ki a kérdést,és írtam a lapomon,hogy nekem reggel negatív lett. Csak nem hagyott nyugodtan,közben várt még nem jött,uh. csináltam az előbb még egyet. Az első teszt a páromé-poénból lepisilt egyet,ha már ilyen össze-vissza mutat a teszt, a második az enyém-szerintem ez már határozott negatív. Lehet te is így vagy.Különben ezek az x-epil tesztek nagyon gyengék.

2014. márc. 24. 22:17
 18/18 anonim válasza:
Határozott pozitív úgy értem.
2014. márc. 24. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!