Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ez pozitív, vagy...

Szerintetek ez pozitív, vagy fals pozitív, vagy ez negatív?

Figyelt kérdés

Ma teszteltem és látszik a vonal, de nem tudom eldönteni, hogy ennél a tesztnél (clear blue) pozitívnak számít-e.

[link]

2014. márc. 27. 12:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Arrol nem beszelve, hogy nagyon gyakran van egy halvany pozitiv teszt es megjon, mert biologiai terhesseg volt, amit te is feltetelezel.

De a kerdezonel mar jo eros a csik, valoszinuleg itt mar a beagyazodas is befejezodott es mar nem keves a hcg-je.

2014. márc. 27. 15:58
 12/18 anonim ***** válasza:
9-es vagyok. Nem mondtam hogy nem pozitív, csak hogy nem lehet biztonsággal állítani hogy az, és csináljon még másik fajtát is. Ha jól megnézed ezt a tesztet, ennek is csak a csík egyik széle erős vonal a többi halvány. És teljes szívemből kívánom , hogy ez tényleg pozitív legyen, és továbbra is arra biztatom a kérdezőt, hogy reggel teszteljen másik fajtával is. Halkan megjegyzem ezt a fajta tesztet senkinek sem ajánlanám. A digitális változata viszont nekem mindig igazat mutatott. Drukkolok! Remélem baba van a pocidban! :)
2014. márc. 27. 18:03
 13/18 anonim ***** válasza:

Tudom, tudom, hogy itt vannak paran, akik nem szeretik:) En szinte az osszes tesztet kiprobaltam, amit itthon lehet kapni es a clearblue a kedvencem, digitalisban is (bar az kesobb lesz csak pozi, mig a simaval lehet koran is kezdeni tesztelni, eloszor csak nagyon halvany valoban), digitalis ovulacios tesztje is a legjobb. Sokszor szidjak, hogy fals, de inkabb arrol lehet szo, hogy jo minosegu es mig mas teszt negativ addig ez mar halvanyan jelez es aztan meg is jon, mert biologiai terhesseg volt. Nekem meg sosem hazudott, es en mellette csinaltattam vervetelt is mindig. Na mindegy, ne vedd magadra, mert mindenkinek mas jon be:)

Kerdezo, tuti pozitiv, gratulalok! Sok boldogsagot nektek!

2014. márc. 27. 18:36
 14/18 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Csináltàl másik tesztet? Kérlek jelentkezz, mert izgulok érted!

2014. márc. 28. 09:43
 15/18 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Aranyos vagy:-)

Csináltam ma reggel egy facelle tesztet, ami csont negatív lett. NEm értem, de ezek szerint valamelyik teszt nem az igazat mutatja..... Moat várok pár napot és, ha nem jön meg, akkor újra tesztelek. Nagyon bántana, ha a clear blue hazudna, mert nagyon szeretnék babát.

2014. márc. 28. 12:09
 16/18 anonim ***** válasza:
Szorítok Neked nagyon! Remélem baba lesz! A clearblue-k érzékenyebbek valamennyivel. A facelle nekem bevált egyébként, de lehet még alacsony a HCG-d. Majd írj a következő tesztnél is! (Én vagyok a 9,12,14-es válaszoló)
2014. márc. 28. 12:33
 17/18 A kérdező kommentje:
Sajnos kamu volt a teszt. Szombaton megjött...
2014. márc. 31. 10:04
 18/18 anonim ***** válasza:

Huuuhhh, nagyon sajnálom, tudom mit érzel! :(

Ezért nem ajánlom ezt a fajta tesztet. Ennél csak akkor lehet azt mondani, hogy pozitív, ha két erős egyforma vastagságú a csík. Én is megjártam ezzel korábban...

Fel a fejjel! Drukkolok a mielőbbi sikerhez!

2014. márc. 31. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!