A Lotti Franciska hogy hangzik?
Figyelt kérdés
Párom ragaszkodik a Franciska névhez,nekem egyáltalán nem tetszik de hát ugye nem csak az enyém lesz a baba,így bele mentem h akkor legyen ez a második :) Elsőnek Lorettát szerettünk volna de úgy nagyon hosszú lenne a neve.2017. júl. 30. 10:10
11/22 anonim válasza:
Egyik iskolatársamat így ívták Franciska. Tudod hogy csúfolták.
FRANC CSICSKAAA
12/22 anonim válasza:
Nálunk a szomszéd lányt hívják így. Freninek becézik.
A Lotti nem tetszik. A Loretta azért használható.
Egymáshoz pedig nem illenek.
Harmadik név, ami mindkettőtöknek tetszik, nem jött szóba? :)
13/22 anonim válasza:
Nekem külön mindkét név tetszik, de egyáltalán nem illenek össze.
14/22 anonim válasza:
Más név esetleg? Mindhárom borzalmas
15/22 anonim válasza:
iszonyat
Franciska-falun teheneknek adják :D rusnya egy név
16/22 anonim válasza:
Olyan nevet vagy neveket adjatok, ami mindkettőtöknek tetszik legalább egy kicsit.
Nekem is két keresztnevem van, mert a szüleim nem tudtak dönteni, mindkettőnek megvoltak a kedvencei, de egyik nevem sem olyan, amitől bármelyikük elhányta volna magát.
17/22 anonim válasza:
15ös, miért a Lotti nem rusnya? Városban örömlányok álneve gyakran:-D
19/22 A kérdező kommentje:
Szerintem a Lottival nincs semmi baj :)
Ami még tetszene nekünk az a Szonja de sajnos nem passzol a vezetéknévhez ugyan is Z-re végződik :/
2017. júl. 31. 14:34
20/22 anonim válasza:
A Szonja szép név! A Lotti továbbra is szörnyű! 18-as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!