Franciska vagy Beatrix?
Figyelt kérdés
Szerintetek melyik szebb/jobb.indok is jöhet melyik miért/miét ne.2016. ápr. 21. 01:45
1/23 anonim válasza:
Franciska jobban tetszik, becési formák is aranyosabbak(Franci,Fáni),mint a Bea vagy Trixi szerintem
2/23 anonim válasza:
Nekem személy szerint egyik se, mert mindkettőt rondának találom.
3/23 anonim válasza:
A Beatrix jobban tetszik.
A Franciska szerintem hülyén hangzik, sokszor elküldenék a francba valszeg a neve miatt, én nem adnám. (A Fanni is annak a válzozata, nekem az sem tetszik.)
4/23 anonim válasza:
Hát én Franciska vagyok.
Így felnőttként mindenki dicséri, hogy milyen különleges hangzású Szép név.
De gyerekként szívás.
Sokat csúfoltak vele.
Megjegyzem a "franc" a franciakór, alias szifilisz népi neve....
6/23 anonim válasza:
Nekem a Franciska nagyon nem tetszik, a Beatrix átlagos.
7/23 anonim válasza:
Hát ha nagyon muszáj választani, inkább a második. A Franciska nagy gáz, mivel benne van a franc szó, ráadásul nagyon elavult és nagyon germán hangzású.
8/23 anonim válasza:
Beatrix.A Franciska nekem olyan... kicsit nyafka, a hangzás miatt. Meg én a -ka -ke neveket nem is nagyon szeretem.
10/23 anonim válasza:
Beatrix inkább, de egyik sem tetszik igazából.
Találkoztam már (Vezetéknév) Mia Franciskával. Szerintem ezt nagyon elszúrta a kedves szülő. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!