Két hete hüvekyi uh-án 4mm gesztgyűrűt látott a doki. Ma sima uh-án viszont csak annyi, hogy uterusban vaskos nykh. benne echo felritkulás és solid területek. Tapasztalt már valaki ilyet?
Figyelt kérdés
Szerintetek lehet még baba? Ha két hete hüvelyin látszot a 4 mm-es gesztgyűrű akkor már most kellene sima uh-án látni vagy 5 hetes babának ez így megfelel? 3 tesztet csináltam mind a három halvány. nem erősödik :(2017. júl. 27. 15:05
1/15 anonim válasza:
Mi a fenenek ilyen koran uh ?
Most stresszelhetsz egy jo idejig.
2/15 A kérdező kommentje:
Hoközi vérzésem volt azért mentem dokihoz. Nem azért hogy huuu én most terhes bagyok.
2017. júl. 27. 16:02
3/15 anonim válasza:
Inkább 4 hetesnek mondanám,vagy pont a 4 és 5.hét köztinek,de 2 hete biztos nem azt látta.A felritkulás jót is jelenthet.
Fel tudod tölteni a teszteket?
Nálam volt már olyan,hogy ilyen lumen/gestgyűrű szerűséget látott,de negatív volt a teszt amit kórházban csináltak,nem terhesség volt.
Drukkolok!
4/15 A kérdező kommentje:
nem tudom feltölteni már próbáltam fotózni de ugy nem igazán látszik. pedig szabadszemmel nem kell forgatni meg hunyorogni halványan de látszik.
Junius 20-én volt normális menszim majd julius 6-án kicsi vérzés akkor mentem dokihoz 13-án voltam hüvelyin. mult héten pedig volt egy napos vérzés és egy napos barnázás és ennyi.
2017. júl. 27. 18:25
6/15 anonim válasza:
Én látom amire gondolsz!Most az enyém is pont ilyen lett,így neked is azt tanácsolom tesztelj újra.
7/15 A kérdező kommentje:
Ez már a harmadik ilyen. Mind a három más fajta.
2017. júl. 27. 20:56
9/15 A kérdező kommentje:
Ma csináltam. Igaz nem reggeli vizeletböl. A mait fotoztam le.
2017. júl. 27. 21:14
10/15 anonim válasza:
Reggeliből csinálj tesztet,szorítok,aztán írj mi lett.Ha gondolod privátba is írhatsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!