Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most akkor ez a felritkulás mi?

HappyKatus kérdése:

Most akkor ez a felritkulás mi?

Figyelt kérdés
Ma voltam nőgyógyásznál, mert egy kicsit bekavarodott a mensim mostanában. A doki hüvelyi ultrahanggal 10 mm nyálkahártyát látott, benne 6x9 mm felritkulást. Ő azt mondta nem tudja hova tenni, de szerinte myoma vagy polyp. Viszont másik doki ismerős meg azt mondta hogy nagyon korai beágyazódás inkább ahol még nincs petezsák se nagyon. Járt valaki így polyppal vagy myomával? Szerintetek most akkor mi lehet?
2017. máj. 17. 14:40
 1/10 anonim ***** válasza:
Teszt?
2017. máj. 17. 14:44
 2/10 A kérdező kommentje:
3 hete csinaltam. Negativ. De meg is jott viszont joval hosszabb es enyhebb volt. Eppen ezert nem ertem.
2017. máj. 17. 14:46
 3/10 anonim ***** válasza:
felritkulást a petezsák előtt szoktak látni
2017. máj. 17. 14:59
 4/10 anonim ***** válasza:
Khm, 3 hete? Szuper. Ha most van felritkulás, akkor talán most kéne tesztelni.
2017. máj. 17. 15:32
 5/10 A kérdező kommentje:
En azt ertem. De a dokitol egybol dolgozni jottem igy meg nem tudtam tesztelni. Viszont a kivancsisag meg furdal...
2017. máj. 17. 16:15
 6/10 anonim ***** válasza:
Hiába, mert mi sem tudunk többet mondani.
2017. máj. 17. 16:44
 7/10 anonim ***** válasza:

Most hasra csapva irjunk valamit hogy a dokik kozul melyiket tippeljuk igaznak? Az segit?

Nyilvan jart igy mar valaki polippal vagy myomaval hisz az orvos nem veletlenul diagnosztizalta esetlegesen ezeket. De a masik dokinak is igaza lehet.

Ha hazamesz es csinalsz egy tesztet, az jobb megoldas mint tippmixelni.

2017. máj. 17. 16:50
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem vérzés kimaradás után volt ilyen felritkulás! Lányom lett 😃 Szerintem is tesztelj. Nem valüszínű,hogy a mioma felritkul 😉
2017. máj. 17. 20:00
 9/10 A kérdező kommentje:
Hat jo lenne ha nekem is lenne vagy lett volna verzes kimaradasom. De ez az hogy nem volt. Mivel a ciklusom kozepen jarok azt meg nem tudom lesz-e. A teszt viszont negativ amit csinaltam most.
2017. máj. 18. 05:31
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen felritkulás,az lehet beágyazódás kezdete és mensi kezdete,nekem 2 napra rá megjött,mondta is az orvos hogy ez a két variáció lehet.Sajnos az utóbbi lett.
2017. máj. 18. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!