6. napon hogy lathattak felritkulast a mehben? Ha volt terhesseg meddig latszik a felritkulas?
6dik napon? 6 napja kesett akkor?
Nekem ( bar elvetéltem) de 5+3nál 5mmes felritkulás volt még. 5+4nél már pici petezsák 3mmes aztan meg 6hetesen semmi kb
Előfordul felritkulás (lyuk, echoszegény képlet, mindegy hogy nevezzük) a méhnyálkahártyában, nem jelent terhességet. Nekem is volt menstruáció előtt néhány nappal, akkor voltam épp nődokinál. Nem jelent terhességet.
Ha koraterhesség miatt van a felritkulás, már leugrik a második csík a tesztről. Azért tudom, mert ilyenem is volt. 27. ciklusnapon erős pozitív teszt, de aznap barnázni kezdtem, így mentünk az ügyeletre, még csak megvastagodott nyálkahártya látszott. Ez pénteken volt, hétfőre volt időpontom a magándokimhoz, akkor már látszott felritkulás is, de akkor már három napja volt, hogy erős pozitívat teszteltem. Ja és pénteken 14 mm, hétfőn már 16 mm volt a nyálkahártya, amiben a felritkulás volt.
Szóval nem voltál terhes, a felritkulás még nem jelenti azt, pláne HCG nélkül.
Re: Felritkulas hcg
Az üzenet: Sztem amit mensinek hittem az a beagyazodas volt mert csak egy napig tartott ws az is rozsaszin volt 28. Napon. Azt hittem mensi de masnap amikor elmult csinaltam egy tesztet ami nega volt. Igy elkezdtem aznap tamfal koveket pakolni. Sztem elindult a beagyazodas de a 40 kgos kőemelgetéstol abbamaradt. Csak akkor azt nem ertem hogy hogy lehetett ott a felritkulas ha nem sikerult a beagyazodas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!