Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 6. napon hogy lathattak...

6. napon hogy lathattak felritkulast a mehben? Ha volt terhesseg meddig latszik a felritkulas?

Figyelt kérdés
Apr.29en szombaton volt mensim de csak 1 napig tartott. Utana 1en eros gorcsok, felfazas szeru tunetek jelentkeztek, majd 4en eros gorcsel ejszakai sebeszeti ambulancia, azt hittuk mehen kivuli. Nogyogyasz is megvizsgalt, hcg 2 alatti de latott felritkulast. Vegul kiderult a gorcs szorulastol volt. Az erdekelne hogy lehetett ez terhesseg? Hogy latszodhat mensi utan felritkulas, ha elotte volt a beagyazodas de a nyalkahartya mar ujra epult? 6. Napon 8mm nyalkahartya latszott. A doki nem mondott semmit csak h nem vagyok terhes jelenleg. Papirra az van irva meg hogy nem petefeszek gyanus a felritkulas.

2017. máj. 8. 11:40
 1/6 anonim ***** válasza:

6dik napon? 6 napja kesett akkor?

Nekem ( bar elvetéltem) de 5+3nál 5mmes felritkulás volt még. 5+4nél már pici petezsák 3mmes aztan meg 6hetesen semmi kb

2017. máj. 8. 11:42
 2/6 A kérdező kommentje:
Egy napig tartott a mensim. Azert gondoltuk hogy mehen kivuli. De letezik h valahogy tlodott a beagyazodas es a hcg meg nem muttatott semmit? Felritkulasnal mar van hcg a verben?
2017. máj. 8. 11:47
 3/6 A kérdező kommentje:
Azt se tudtak megmondani h a szorulas mitol volt. Nrm lehet hogy a beagyazodas okozott szekrekedest? Nagyon eros gorcsokkel vittek korhazba. Ott azt mondtak nem vagyok terhes. Most meg nezem a papirt es ott van benne a felritkulas. De errol semmit se mondott az orvos. Hogy lehet felritkulas mensi utan? Ha jol tudom ha nem tethessegi tunet akkor a mensi kozeledtet mutatja de nekem meg elotte volt mensim.
2017. máj. 8. 11:49
 4/6 A kérdező kommentje:
Ja a leirasban azt akartam irni hogy " nem petezsak gyanus a felritkulas"
2017. máj. 8. 11:53
 5/6 anonim ***** válasza:

Előfordul felritkulás (lyuk, echoszegény képlet, mindegy hogy nevezzük) a méhnyálkahártyában, nem jelent terhességet. Nekem is volt menstruáció előtt néhány nappal, akkor voltam épp nődokinál. Nem jelent terhességet.

Ha koraterhesség miatt van a felritkulás, már leugrik a második csík a tesztről. Azért tudom, mert ilyenem is volt. 27. ciklusnapon erős pozitív teszt, de aznap barnázni kezdtem, így mentünk az ügyeletre, még csak megvastagodott nyálkahártya látszott. Ez pénteken volt, hétfőre volt időpontom a magándokimhoz, akkor már látszott felritkulás is, de akkor már három napja volt, hogy erős pozitívat teszteltem. Ja és pénteken 14 mm, hétfőn már 16 mm volt a nyálkahártya, amiben a felritkulás volt.

Szóval nem voltál terhes, a felritkulás még nem jelenti azt, pláne HCG nélkül.

2017. máj. 8. 12:19
 6/6 A kérdező kommentje:

Re: Felritkulas hcg

Az üzenet: Sztem amit mensinek hittem az a beagyazodas volt mert csak egy napig tartott ws az is rozsaszin volt 28. Napon. Azt hittem mensi de masnap amikor elmult csinaltam egy tesztet ami nega volt. Igy elkezdtem aznap tamfal koveket pakolni. Sztem elindult a beagyazodas de a 40 kgos kőemelgetéstol abbamaradt. Csak akkor azt nem ertem hogy hogy lehetett ott a felritkulas ha nem sikerult a beagyazodas.

2017. máj. 8. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!