Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » "Az uterus hátsófala inhomogén...

"Az uterus hátsófala inhomogén, néhol cystikus felritkulást mutat. " Ez babát jelent?

Figyelt kérdés

2012. aug. 23. 23:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hát ha baba lenne, biztos közölte volna veled az orvos.
2012. aug. 23. 23:12
 2/11 anonim ***** válasza:
Igen, lehetséges, csak még korán mehettél, azért nem látni többet. Mikor kellett volna megjönnie a menzeszednek?
2012. aug. 23. 23:27
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Lassan 3 hete késik, tegnap volt az UH. Utóbbi időben rendszertelen a menzeszem, így nem tudom mikor volt PÉ-m
2012. aug. 23. 23:35
 4/11 anonim ***** válasza:
Hát akkor ha ez tényleg terhesség, akkor jó későn lehetett peteérésed. Pozitívat mikor teszteltél először?
2012. aug. 23. 23:44
 5/11 anonim válasza:

Még nem biztos, lehet. Később jobban eldönthető, vissza kell majd menni.

De a sok UH árthet - csak erről nem írnak.

2012. aug. 23. 23:44
 6/11 A kérdező kommentje:
Nem teszteltem, azért mentem UH-ra mert volt már olyan, hogy ciszta miatt késett a menzesz sokat. Most is van cisztám, de olyan picik, hogy biztos nem emiatt késik.
2012. aug. 24. 00:09
 7/11 anonim ***** válasza:
hol vannak azok a pici ciszták?
2012. aug. 24. 03:07
 8/11 anonim ***** válasza:
haaat, ez inkabb mensi lesz, ha tobb helyen is felritkulas van, mert ha baba van, akkor csak egy helyen szabad lenni felrikulasnak, amibol ugye a petezsak kialakul. az viszont, hogy sok pici cisztad van, nem akarlak megijeszteni, de azt jelentheti, hogy pcos vagy, es ezert van, hogy a mensid is rendszertelen, szoval mihamarabb csinaltass egy hormonlabor + 3 pontos terheleses vercukor es inzinszint vizsgalaltot, es keress fel egy endokrinologust. nalam is igy kezdodott, mondjuk en mar tudtam egybol mirol van szo, ugyhogy rohantam fizetos vv-re ahol aznap megvan az eredmeny, meg endokrinologushoz (mensmentis) igy a pco + ir kiderulese utan szinte majdnem azonnal elindult a kezeles.
2012. aug. 24. 07:39
 9/11 anonim ***** válasza:

3 hetes mensi késéssel ez nem valószínű, hogy baba..

Felritkulásnak csak egynek kellene lennie de valamit látnia kellett volna a dokinak, bár egyszerűen nem hiszem el, hogy nem a dokitól kérdezted..ha már ő nem mondott semmit..Bár azt is kétlem. visszahívott vagy mit mondott...

???

2012. aug. 24. 13:04
 10/11 A kérdező kommentje:

"2 db 12 mm simabelfelszínű vékonyfalú ciszta ábrázolódik" a bal petefészekben. A doki -aki az UH-t csinálta- az onkológián dolgozik és egy ismerős ismerőse, azért mentem hozzá mert késik a menzeszem és féltem egy esetleges daganattól.

Tudom hülyén hangzik, de nem mertem rákérdezni a terhességre... (pláne, hogy az onkológián voltam!)

Ezt látta még: "a mellsőfalban a fundusban balra 1 db 9 mm körülírt solid képlet látható". Egyébként hétfőre lesznek meg a hormon leleteim.

2012. aug. 24. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!