Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha 19. napon volt peteérésem,...

Ha 19. napon volt peteérésem, akkor ha esetleg sikerült mikor tesztelhetek?

Figyelt kérdés
Egy tesztet ma reggel csináltam(Lillyt), sajnos negatív lett. Még nem jött meg. Az utolsó menstruációm Szeptember 19.-én volt.
2008. okt. 18. 13:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Akkor az azt jelenti, hogy pár napon belül kellene nem megjönnie, ugye? Ha nem jön meg, akkor tesztelj megint! Szerintem túl korai volt az első tesztelés. Kitartás!
2008. okt. 18. 14:22
 2/6 A kérdező kommentje:
Jelenleg ott tartok, hogy van egy kis nyúlós kis valamim. Egész nap wc-re rohangászok, olyan érzés mint amikor meg akar jönni....de sajna ma megint lement a hőm 36,12-re ami nem túl jó jel. :(((( ilyenkor a beágyazódás mikorra tehető?
2008. okt. 18. 14:54
 3/6 A kérdező kommentje:
Bocsi 36,2-re
2008. okt. 18. 14:54
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia! Azt ajánlom, számítsd ki a www.kismama.hu/termekenysegkalkulator alapján. Nekem segített, első próbálkozásunkra összejött és a terhesség már két nappal a mensi várt időpontja előtt teszttel kimutatható volt. Várj pár napot és tesztelj újra, mondjuk hétfőn-kedden.
2008. okt. 18. 16:46
 5/6 anonim ***** válasza:

Bocsi, lemaradt az aláírás

három és fél hetes kismama

2008. okt. 18. 16:46
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha tudod hogy a 19. nap volt a pé-d, akkor rá 14 napra tesztelj szerintem, akkor már (talán) mutat valamit. Van akinek előbb van akinek később!

Drukkolok!

2008. okt. 18. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!