Ki nem várja holnapra? Valami jel esetleg? Nekem fájdogál a hasam, lehet megjön! 5. -e körül volt peteérésem. A lehető legtöbbet együtt voltunk! Mikor tesztelhetek?
Figyelt kérdés
2010. júl. 15. 10:47
1/29 anonim válasza:
Én se ma,se holnap de még holnaputánra sem várom...!:) mostmár én sem tudom hogy mensi.előjeleim vannak vagy más,ma teszteltem egyet persze negativ volt,14.16.és 18.napon voltunk együtt a párommal kiváncsi vagyok de mostmár lehet hogy jobb volna feladni lassan...:( Más tüneted nincs?szerintem tesztelhetsz lassan,probáld meg!:)
2/29 anonim válasza:
Szia én holnapra-holnaputánra NEM várom.remélem sikerül a baba. [link]
3/29 anonim válasza:
4/29 anonim válasza:
Szia 11:47-es vagyok,kedves utolsó válaszoló a te görbéd is szép.Akkor drukkoljunk egymásnak a +++++tesztért.Üdv:Marcsi
5/29 A kérdező kommentje:
Drukk mindenkinek!Nekem a hasfájáson kívül semmi!Sztem nincs baba,de 7végén tesztelek,ha nem jön meg!
2010. júl. 15. 13:33
6/29 anonim válasza:
köszi Marcsi :) aranyos vagy, hát úgy legyen!! :)
kedves kérdező, Neked nincs görbéd? ha van, szívesen megnézzük ám :)
7/29 A kérdező kommentje:
Elsőnek írom,mióta próbálkoztok,h fel akarod adni?Nem szabad elkeseredni!Biztos,h egyszer összejön!
2010. júl. 15. 13:35
8/29 A kérdező kommentje:
sajnos nincs görbém:(de ha most sem jön össze,akkor már tényleg csinákok egyet!Egyszer már elkezdtem,az alaphőm kb.36.7,de ha most megnézem,valamit ki tudok slilabizálni belőle?
2010. júl. 15. 13:37
9/29 anonim válasza:
hát? ha biztosan tudod, hogy az alaphőd 36,7 körül van és holnap reggel megméred ahőd és sokkal magasabb, az szerintem reményre adhat(!) okot, de csak adhat, hiszen az ingadozás nem látszik! de drukkolok nagyon :)
10/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm,nagyon remélem!Neked is drukk!
2010. júl. 15. 14:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!