4. -én voltunk együtt, mikor tesztelhetek?
Figyelt kérdés
2011. aug. 14. 21:03
3/5 anonim válasza:
Szerintem olyan 18-20 körül már biztosat tesztelnél. Most még korainak tartom. Azt is kell tudni, hogy az sem biztos, hogy mikor volt peteérésed. Mert ha aktus után 2 nappal, akkor még igencsak esélyes a teherbeesés, de akkor már onnan kell számolni, és a teszt még nemigen mutatná ki. Ha biztosra akarsz menni, akkor tesztelj, a már késik. Ha türelmetlen van, akkoris max 2-3 nappal a mesni esedékessége előtt.
4/5 anonim válasza:
Mi is 4-én voltunk együtt, de a mai (vagyis aug.14-i) teszt szerint nem vagyok terhes. Viszont aug.11 óta hőemelkedésem van, borzongok - ami nagyon gyanús nekem, szóval a következő tesztet aug. 20-ra tervezem, már ha nem jön meg. Elvileg 28-án fog megjönni.
5/5 anonim válasza:
...rosszul írtam, 18-án fog megjönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!