Ki nem várja holnapra? Valami jel esetleg? Nekem fájdogál a hasam, lehet megjön! 5. -e körül volt peteérésem. A lehető legtöbbet együtt voltunk! Mikor tesztelhetek?
Én is holnapra nem várom, de már ha belegondolok összerándul a gyomrom az izgalomtól.
Tegnap reggel még negatív lett a teszt. Ma még nem mertem tesztelni, remélem kibírom holnapig. :)
Drukkolok nektek.
Nekem is menszis tüneteim vannak, talán egy kicsit érzékeny a mellem, ami nem szokott az lenni.
néha szédülök, de az is lehet a nagy melegtől is.
holnap meglátjuk!!!
Sziasztok. Én vasárnapra nem várom, tegnap teszteltem... negatív lett. A hasam egész nap feszül, olyan mindjárt megjön érzés, és ez tart 3 napja... na de nem szoktam ilyet érezni elég rég óta mensi előtt. Reménykedem. Szerintetek vegyek tesztet holnapra? vagy várjam ki hogy megjön-e vasárnap? Reménykedek nagyon...
Szépek a görbék lányok! mennek a drukkok
6. vagyok :) hát szerintem ez bíztató azok alapján, amit írsz, hogy lejjebb szokott lenni, jajj istenem nagyon drukkolok. teszteltél ma?
nekem ilyen:
26. napra általában már esni szokott picit; de nekem is mensis nagyon a hasam, remélem nem jön meg azért és azt is, hogy nem a nagy meleg miatt van fentebb a hőm....:( én is vasárnapra - hétfőre nem várom
szia utolsó :) én ugyan nem a kérdező, hanem a 6. vagyok, de uhhhhhh nagyon gratulálooooooooook :) persze még csak halkan, de olyan jó ilyet olvasni :)
én ma vagyok a 27.napon, a hőm tegnap 36,8 ma 37 lett....de félek, csak a melegtől, de majd meglátjuk...a hasam mindenesetre fura, és néha pici hányingerem van, persze ez is lehet a kánikulától...kiderül majd :) Neked még1x grat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!