Babaprojekten vagyunk! A kerdesem az lenne, hogy mennyi ido utan szukseges orvoshoz fordulni ha nem jon ossze?
Figyelt kérdés
2017. júl. 23. 17:13
11/16 anonim válasza:
Ha ugy döntötök" akart lenni bocsi. A telefonom..
12/16 A kérdező kommentje:
Nagyon nagyon remelem, hogy osszejon. Reg vagyunk egyutt es akartunk volna mar de nem akartunk felelotlen dontest hozni de most jutottunk arra a szintre, hogy igen-igen-igen 🙂🙃. Homerozesrol hallottam, lehet kiprobalom. Lenygeben arra jutottam, hogy kerek idopontot nodokihoz es kikerem tolle is a velemenyet. Mit javasol stb.
2017. júl. 23. 20:46
13/16 A kérdező kommentje:
Elmondja milyen vitamint szedjek stb...
2017. júl. 23. 20:48
14/16 anonim válasza:
El fogja :) addig is javaslom a tervezettbaba.hu esetleg a ciklus.hu oldalakat.
15/16 Norman Bates válasza:
Megertelek, mi 6 honapig probalkoztunk. A 3. es a 4. honapban nagyon le voltam torve, rosszul esett a sikertelenseg.
Ne aggodj, teljesen normalis, 6-8 honap elv az atlag es 1 utan a gyanus.
Mi Januar ota probalkoztunk, multheten lett pozitiv a tesztem 6 sikertelen honap utan (5ciklus, mivel hosszabbak a ciklusaim).
Sok sikert :)
16/16 A kérdező kommentje:
Koszi a bizatatst, Remelem enis nem sokara megtapasztalom az erzest, hogy vegre pozitiv lesz a teszt. Nektek pedig gratulalok es jo egeszseget. 👏👏🙂
2017. júl. 25. 05:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!