Rózsaszínes folyás lehet beágyazódás jele?
Bár igazatok lenne.Már nagyon várjuk a babót,de eddig még nem akart beköltözni.Remélem hó végén nem jön meg és akkor 1-je körül tesztelek.
Bár semmilyen tünetem nincs csak az a folyás volt,dehát mindenki más,meg még korai is lenne.
Lehet bizony!
Nekem 4 napja volt rózsaszínes folyásom és a tesztem pozitív lett :)
Szóval szerintem simán! Drukkolok! Majd írd meg, hogy mi az eredmény
Bizakodni mindig lehet ,de ne éld bele magad túlságosan. Nekem volt már ilyen is olyan is mégsem volt baba :( Volt már rózsaszínes nagyon kevés folyásom kb beágyazódás körül, azelőtt sosem tapasztaltam ilyet de velem csak szórakozott a szervezetem, pedig még csak nem is vagyok görcsös ,hogy mindig magamat figyeljem.
Most meg elmaradt a mellfeszülés ami már pé-től kezdve mindig jelentkezik minden hónapban. Ilyen sem volt még sosem. Mégis már barnázok,szóval most sem sikerült.
De neked nagyon drukkolok ,csak azért írtam ,hogy jobb ha az ember mindig mensire készül fel és ha nem jön ,akkor már lehet örülni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!