Peteérés utáni 4. nap rózsaszínes barnás vérzés lehet a beágyazódás jele? Nem lenne ez még túl korai?
Figyelt kérdés
Hétfőn este (a ciklus 14. napján) voltunk együtt a férjemmel, ma reggelre rózsaszínes barnás vérzésre ébredtem. Szerintetek lehet ez beágyazódás? Annyira szeretném már a babát! 3 inszemen vagyok túl.2010. dec. 24. 12:58
1/5 anonim válasza:
4. nap biztos hogy korai. 7-10 nap kell hozzá.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, de akkor szerintetek mitől lehet? Soha nem volt még ilyen. Ez a ciklus 18. napja.
2010. dec. 24. 15:15
3/5 A kérdező kommentje:
Peteérés utáni 4. és 5. napon volt ez a rózsaszínes-barnás vérzés, mára (6. nap) teljesen elmúlt.
2010. dec. 26. 11:29
4/5 anonim válasza:
Biztos hogy nem az sajnos.Ezt én is megkérdeztem múlt hónapban,pont 4.napon volt nekem is,és annyira reménykedtem.Nekem is írták,hogy még korai lenne a beágyazódáshoz.Nem lett belőle baba.
5/5 A kérdező kommentje:
És neked kiderült, hogy mitől volt? Utána jelentkezett még? Sajnos én is csak kicsit reménykedem, az eszem tudja hogy nem lehetett a beágyazódástól, de a szívem még reménykedik.
2010. dec. 27. 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!