Az első terhességi vérvételen a labor lapon minek kell beixelve lennie?
Figyelt kérdés
9 hetes terhes vagyok, de sajnos nem igazán megbízhato az orvosom (úgyhogy ez volt az utolsó is hogy nála voltam) a laborvizsgálati lapomat úgy töltötte ki hogy mintha nem lennék terhes, mondván hogy "ja hogy maga terhes?!" majd a diagnózis kódot átjavította terhesre, de pluszba semmit nem ixelt utánna. Kiváncsi lennék miket vizsgálnak első vérvételen.2008. okt. 18. 11:11
1/5 A kérdező kommentje:
bocsi véletlen rossz helyre írtam ki, de azért aki tudja a választ szívesen veszem.
2008. okt. 18. 11:15
2/5 anonim válasza:
glucose
TPHA
APC-Resistencia
Teljes vérkép automatáv
fehérvérsejt
neutrophil%
lymphocyta%
eosinophil%
basophil
neutrophil
lymphocyta
monocyta
eosinophil
basophil
vörösvérsejt
haemoglobin
haematocrit
mcv
mch
mchc
rdw-sd
rdw-cv
thrombocyta
mpv
urina általános
bilirubin
ketontestek
glükóz
fehérvérsejt
vér
nitrit
urobilinogén
fehérje
pH
fajsúly
urina üledék
Nekem ezek szerepelnek a papíromon,de ne kérdezd mik ezek.
3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget.
szerintetek gáz ha utánna ixelgetek?
2008. okt. 18. 11:43
4/5 anonim válasza:
vércsoport meghatározás, ellananyag szűrés mindenképpen kell
5/5 anonim válasza:
szia! szerintem, nem gáz, ha utánaikszelsz, én is csináltam már ilyet, de persze ahhoz a dokihoz többet nem mentem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!