Anyukák, ahol apukában fogalmazódott meg először a baba gondolata! Nálatok is voltak ilyen előjelek?
A páromnak már van egy 7 éves fia. Elég sokat van nálunk. Őt már nem kell babusgatni, igazi nagyfiú. Ha nálunk van az apja is mindig velünk van, gyakran kettesben is eljárnak. Nekem viszont az ő nálunk léte (hétvégék), pont elég gyerek terén.
Mostanában viszont a párom elég furcsa. Múltkor például az öccsével, annak a feleségével és a párhónapos babájukkal töltöttünk egy délutánt. Napközben is feltűnt, hogy erőlteti (nem igazán jó szó, de valami ilyesmi) azt, hogy a gyerekkel legyek, babázzak vele. Nyomta volna a kezembe, mondta, hogy "ugye milyen cuki, nem akarod megfogni? stb..." Aztán amikor sétáltunk ő tolta a babakocsit. Este meg megkérdezte, hogy ugye milyen jó volt babázni. Én meg mondtam, hogy persze, jó volt, de nem érezte rajtam azt a lelkesedést. Más gyerekekkel is elég közvetlen az utóbbi időben, akár idegenekkel is. A saját fiával mindig is jó volt a kapcsolata, most is.
Szerintetek innentől nincsen messze a "szeretnék gyereket" mondat? Mert én nem. Még csak 29 vagyok, egyáltalán nem akarok gyereket. Ő viszont már 40, és régebben mondta, hogy 45 fele ő már nem akar újra apa lenni.
Én viszont szinte rosszul vagyok a kisgyerekektől, babáktól. Persze mondom, hogy cukik, meg mosolygok rájuk, de kb ennyi. Azt sem tudom, hogy valaha akarnék-e gyereket. Most viszont nem. Annyi minden elsőbbséget élvez nálam, mint egy gyerek. Egyszerűen nem tart ott az életem.
Szerintetek a párom viselkedése alapján lehet, hogy gyereket akar?
8#-as vagyok:
ezt az apukától kellene megkérdezni. De gondolom azért szeretett volna gyereket,mert apa akart lenni,és mivel szereti a feleségét így persze hogy tőle akart. Ezzel szerintem semmi baj nincs,hogy gyereket szeretett volna,nagyon jó apja a gyereknek,szereti,törődik vele amikor otthon van(úgy tudom),de mivel a ffi,így ő ment dolgozni. A párja egy ideig otthon volt,de mèg a gyerek 2 éves kora előtt visszament az anyuka dolgozni,de mindenki tudja hogy csak azért,mert hiányzott neki a szabadság. Na mindegy,csak gondoltam megosztom veletek hogy ilyen kategóriájú nők is vannak (mint a kérdező) akik nem anyának születtek,és az ilyen nőknek nem szabad gyereket vállalni mert nem fogják bírni (lásd a rokonomat).És pedig csak egy gyerekük van nem is kettő,de ki is jelentettèk hogy nem is lesz másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!