Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek? Baba? Vagy menszi?

Szerintetek? Baba? Vagy menszi?

Figyelt kérdés

Mentruaciom : 8 napja kesik

Teszt: negativ .. a menszi keses 5.napjan napkozben csinaltam

Tunetek: 1 hete kezdodtek--> fej-derek -has fajas..gorcsok..

Szedules mindennap

Mellek: megduzzadva nincsennek neha fajnak mellbimbom nem faj viszont megnyomtam es nagyon pici feher valadek tavozott azutan semmi

Ingerlekeny feszult ideges vagyok

Mindemellett ma elkezdtem kivanni a szexet...mivel most lenne a termekeny idoszakom ...ugye 8napja kesik ....

Reg elmult mar volna elvileg...

Mit tegyek??? Ujabb teszt reggel???? Varjak???? Ossze vagyok zavarodva ezek a tunetek alapjan...

2017. júl. 20. 15:46
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem reggeli vizeletből csinálj tesztet.

Lehet csak későbbi időszakban (amikor elviekben a nagy könyvben előírtaknak megfelelően nem voltál termékeny) jött össze a baba, emiatt még korai a terhesség és lehet nem mutatja még ki a teszt.

De ha reggeli vizeletből készült teszt is negatív, de továbbra sem jön meg, akkor valószínűleg nem vagy terhes, de azért látogass el a dokihoz és ő majd mond biztosat.

2017. júl. 20. 16:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Tesztelj reggel,ahogy elottem is mondtak!Sok sikert!
2017. júl. 20. 16:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Teszteltel?
2017. júl. 21. 11:06
 4/4 A kérdező kommentje:
9 nap késés után megjött. De fullra megviselt.. azt hiszem PMS-ben szenvedek. :(
2017. júl. 22. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!