Lehetséges hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Tegnap együtt voltam a párommal. Először a kádban volt tipi-tapi (sex nem volt), utána volt anál akkor kilyukadt a gumi, végül volt egy sima sex, az már megint egy új gumival.2017. júl. 16. 21:02
1/13 anonim válasza:
Miért gondolod, hogy terhes vagy, ha védekeztetek? :D
2/13 anonim válasza:
mert kilyukadt a gumi análnál..:D
3/13 anonim válasza:
de az ilyen embereknek mi jár a fejében amikor ilyen kérdést fogalmaznak meg? oké hogy kilyukadt, de seggbe nem lesz gyerek, mégha elsült volna see..
Erre új gumival punciba..mi a probléma? akkor leszel terhes, ha a puncidba élvez és akkor vagy előtte szakad el a gumi vagy csuszik le stb..
4/13 anonim válasza:
A régi Családi Lapban vannak ilyenre válaszok.83'-85'körül.
5/13 anonim válasza:
Ne szexelj, ha nem vagy tisztában a dolgokkal. Előbb világosulj fel ilyen téren utána nyomjad.
De szerintem csak egy unatkozó troll
6/13 anonim válasza:
Ugy olvastam Amálnál szakadt ki a gumi. :):) waa
7/13 anonim válasza:
Ja fogadásból csalfa barátnőm előtt csókolóztam egy másik csajjal Amáliával,aztán amikor elfordult akkor újra,már fogta is a farkamat.
9/13 anonim válasza:
Off
Milyen márkájú a gumi?
Esküszöm beperelem őket 😂
Hihetetlen,hogy ennyire sz@r a minősége,hogy folyamatosan kilyukad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!