45 évesen gyereket vállalni lehetséges? Kihez kéne fordulni segítségért?
A lényeg, hogy nem kell húzni az időt, mert az tényleg véges, hanem elmenni egy nődokihoz, és ő majd fogja tudni, mi a teendő. Alapvizsgálatokat (ultrahang, vérvételből hormonvizsgálat) a sima nődoki is el tud végezni, aztán az alapján megmondja, hogy mi a teendő, kell-e tovább menni meddőségi központba vagy sem.
Engem anyukám 46 éves korában szült. És mindezt 24 éve vállalta be, amikor nem volt többféle Down-kór szűrés, és társai...
Lehetetlen nincs! :-)
Ha nekem így alakult volna az életem, én is bevállalnám, még akkor is, ha természetes úton nem lehet, mert mondjuk olyan rosszak az eredményeim, és/vagy a páromé (is).
Remélem, tudtam segíteni!
sok sikert nekik ,szurkolok h hamar összejöjjön!!és naon sok boldogságot a házasságukhoz!
keresenek fel egy jó nőgógyászt,aki meddőséggel is foglalkozikk,esetleg genetikus is,és mindent bele!
nem irtad melyik városban élnek,hátha javasolni is tudnánk dokikat.
A Taplocait dícsérik, meg az ingyenes is!
De ha minden OK, akkor nem hiszem, hogy gyorsítanak, "csak" emiatt, pl. inszemmel... Vagy csak kemény pénzért, nem tb által finanszírozva, de az meg megfizethetetlen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!