Kiszámoltam a sokak által népszerűnek tartott Jónás módszer szerinti peteéréseimet. Hát nem hiszem el, hol van elrontva, de nekem (ugye egy évre előre mutatja) Mindig a mensi esedékes napját jelölte meg vagy az azelőttit. Hihetek neki?
Figyelt kérdés
vagy hülyeség az egész?2008. okt. 17. 22:31
1/7 anonim válasza:
A Jónás módszer a születésed napján lévő holdállás alapján számol, tehát ellentmond annak amit bioszból tanultunk a peteérésről stb...Aki hisz ezekben a dolgokban, annak nyilván ez nem hülyeség. Én személy szerint hülyeségnek tartom, de utólag megnéztem, és a fogantatás napja és a magzatom neme is stimmel..a Jónás módszer alapján.
Egy 36 hetes kismami
2/7 anonim válasza:
A jónás módszer szerintem nem valami megbízható.
3/7 anonim válasza:
Sokan esküsznek, rá, én nem hiszek benne, de mit veszítesz, ha azokon a napokon IS szeretkeztek egy jót?
:-)
4/7 anonim válasza:
Nekem is a mensi napjára teszi a pét és én is ugy vagyok vele hogy már teljesen megőrjit ez a sok infó. Az ember lánya azt sem tudja mit tegyen pé ekkor akkor de a baba csak nem jön.Kiváncsi vagyok nállad bejön?
5/7 anonim válasza:
szia! nekem bejött! akkor voltunk együtt amikor mutatta és elsőre sikerült. már csak az a kérdés a nemét is jól jósolja-e.
7 hetes kismama
6/7 A kérdező kommentje:
Okt. 16-án töltöttem ki a jónás táblázatot. az utolsó mensi.oktk.5-én volt. állítólag a naptár az adott naptól számol, tehát okt. 16-tól, de vmit nem értek,nekem 5-ére van egy függőleges vonal, előtte meg a vízsz. piros. tehát akkor lehet próbálkozni.a mensi előtt tudom bizotsan hogy együtt voltunk,és mégis megjött. meg nem tudom azt elképzelni, hogy ha mosdjuk 4-én besikerült, akkor 5-én nem jön meg? mert akkor már félig megindul. nem?
2008. okt. 19. 20:06
7/7 A kérdező kommentje:
bocsi ha zavaros voltam az előbb. Remélem nekem is bejön.
2008. okt. 19. 20:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!