Ki nem várja jövő hétre? (07.19)
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van még valaki, aki jövő hétre nem várja? Nekem 19-én nem kellene megjonnie. Türelmetlen vagyok 😊2017. júl. 13. 20:22
11/16 A kérdező kommentje:
En is ugy döntöttem, hogy szerda reggel csinálok. Az első babat is kimutatta a nemvart napján. Igy, ha negativ, akkor nem lesz olyan nagy csalódás, ha megjön.
2017. júl. 15. 12:39
12/16 A kérdező kommentje:
Ti hogy vagytok? Nekem már nem fájdogál a hasam. Nagyon nehezen birom. Ejjel rosszul alszom, mindig azzal almodom, h terhes vagyok. Tul sok a szabadidőm is, mert a kisfiam a nagymamaval nyaral. Ma jonnek haza. Egesz nap ezen kattogok. Felek, hogy megint nem sikerult. Mar nagyon beleéltem magam.
2017. júl. 16. 09:40
13/16 anonim válasza:
Nekem 1 napja kesik,de semmi bajom a sok alvason s a mellbimbo erzekenysegen kivul. Te,kerdezo,hogy vagy azota?
14/16 anonim válasza:
Nekem tegnap megjött sajnos! Nektek drukkolok ☺
15/16 anonim válasza:
Nekem is megjott 2 nap keses utan... de nem busulunk...
16/16 anonim válasza:
sziasztok!Én se vártam ,vagy nem is tudom.Kislányomra 6 évet vártunk ,1 éves mult a kislányunk mikor megegyeztünk na akkor probálkozzunk meg nem akarunk olyan nagy korkülönbséget és az sem biztos hogy megfogan mert elvileg meddő vagyok.Hát kb rögtön sikerült.Kislányom 6 hónapban született.7.19 én kellett volna megjönnie de nem jött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!