Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt valaki, aki jövő...

Van itt valaki, aki jövő hétre nemvárja? Tünetek?

Figyelt kérdés

Most vagyok a 28 ciklusnapomon, kb. hétfőre nemvárom (egy-két nap eltérés lehet)

Tüneteim voltak: 25. ciklusnapon egész nap, nagyon erős mellfájdalom - még torna közben, mozgástól is fájt. Ez fokozatosan enyhült, mára mondhatni elmúlt. Ezzel együtt, szintén 25. ciklus naptól fogva, bal petefészek fájdalom.

Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz!

Van valaki hasonló helyzetben? (Akkor izgulhatnánk együtt :) )

2014. aug. 7. 12:51
 1/10 gabriell88 ***** válasza:

Én keddre nem várom.nekem is ilyen tüneteim vannak, mondjuk 2 napja evés után folyton émelygek.Holnap tesztelek:)

Sok sikert neked is! :)

2014. aug. 7. 13:10
 2/10 gabriell88 ***** válasza:
Mondjuk nekem már 2 hete fáj a mellem, néha elmúlóban van néha viszont majd leszakad...
2014. aug. 7. 13:11
 3/10 A kérdező kommentje:

Szia! Mióta próbálkoztok?

Én még nem merek tesztelni... Félek, hogy korai.

Milyen tesztet érdemes választani?

2014. aug. 7. 15:07
 4/10 A kérdező kommentje:
Majd írd meg holnap, mi lett! Sok sikert! :)
2014. aug. 7. 15:08
 5/10 gabriell88 ***** válasza:

Hát én már nagyon régóta szeretnék babát, de a párom eddig nem ment bele.Ez az első próbálkozásunk,úgyhogy nagyon izgulok.Én kazettással próbálkoztam 25-ös érzéskenységüvel, de az negát mutatott.Sokan írták, hogy ilyen korán 10-es érzékenységüvel próbálkoznak. De biztosabbat csak a nem várt napján lehet tudni. Elvileg.

ajánlották az x-epilt, meg a gabrielt.Most én is olyat akarok venni, holnap :)

És ti mióta próbálkoztok?

2014. aug. 7. 17:12
 6/10 anonim ***** válasza:
Én hétföre nem várom, és nekem is fájnak a melleim picit talán nagyobbak is,meg folyton éhes vagyok. Nagy görcsölést én nem éreztem mert szedek magne B6-ott és az a görcsölést tompitja.
2014. aug. 7. 18:43
 7/10 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok itt a görbém egy kicsit hiányos az eleje [link]
2014. aug. 7. 18:45
 8/10 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Gyakran összejön az eslő hónapban, drukkolok!

Mi december óta próbálkozunk (3. baba lenne).

Így elvileg rutinosnak kellene lennem, de mégsem, nagyon izgulós vagyok, meg bele is élem magam, hónapról-hónapra...

X-epil teszt nekem a második gyereket elég későn, nemvártután 5-6 nappal mutatta csak ki haloványan.

Első gyereket valami olcsó dm-es teszt (már nem emlékszek a nevére), nemvárt után 2 nappal gyönyörűen mutatta.

Eddig vaterás tesztet használtam, nemvárt előtt 2-3 nappal már tesztelgettem, aztán rendre megjött, így leszoktam róla.

Bár most lehet hétfőn veszek egy "normális" drogériás tesztet.

Szerintem még kicsit korai tesztelni.

Ulolsó válaszoló, néztem a görbidet. Fent van a hőd, bár ici-picit elindult lefelé. Reméljük ez visszafordul! Szóval, még bármi lehet. Drukkolok! :)

2014. aug. 7. 21:28
 9/10 anonim ***** válasza:
ma megint felugrot a görbém 36,9-re
2014. aug. 8. 08:06
 10/10 A kérdező kommentje:

Az nagyon jó jel! :)

Nekem reggel 36,8 volt a hőm és a ciklusom 29. napján - egy gyenge pillanatomban - teszteltem egy nagy negát (x-epil) teszttel. :(

2014. aug. 8. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!