Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szedi vagy szedte valaki az...

Szedi vagy szedte valaki az elevitett? Mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Mivel babát tervezünk a védőnő tanácsára elkezdtem szedni az elevitet. Van már egy gyermekem akit 4300g és 55cm szültem. közel 40kg ott hiztam de mivel fiatal voltam és sokat sportoltam kb 30 perc allat megszültem. Sok embertöl hallotam, hogy az elevites babák nagy sulyal születnek. Mivel már nem vagyok fiatal és csak 55kg vagyok agodok, hogy megint nagy lesz a baba. Mindenki tanács érdekel!!!!
2010. máj. 21. 09:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én a lányomnál szedtem az Elevitet és 3500gr ill.56 cm lett. Most fiam született, vitamin nélkül - ugyanolyan étrenddel- 3570gr ill. 53cm :) Viszont szoptatás alatt is szedtem először és sikerült 10 kg-ot felszednem!!!
2010. máj. 21. 11:57
 12/13 anonim ***** válasza:
Mindkét gyermekemnél Elevitet szedtem, mindketten 3200 grammal születtek, szóval nem voltak nagy babák! Én az evéstől és fekvéstől (nyitott méhszáj) híztam az elsőnél 26 kilót, a másodikkal csak 10-zel lettem több.
2010. máj. 21. 12:59
 13/13 anonim válasza:
Szia, mikor mi terveztük a babát a dokim javaslatára szedni kezdtem az elevit-et. 4 hónap alatt 12 kilót híztam, abbahagytam. Közben váltottam nőgyógyászt és a jelenlegi nőgyógyászom azt mondta, ha biztosított a változatos étrend nem javasolják a vitamint. Nem vagyok vitaminellenes, de nálam nem vált be. Közben pedig sajna a baba sem jött össze.
2010. máj. 21. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!