Szedi vagy szedte valaki az elevitett? Mik a tapasztalatok?
A vas színezi feketére a székletet.
Én Maternát szedtem, és nekem 4090 gr volt a fiam, szóval inkább folsav, sok zöldség, gyümölcsök, ha lehet, mert a komplex vitaminoktól valószínű, hogy nagy lesz.
én a fiamnál maternát szedtem végig! 39.hétre született 2950g 53cm, én 20kg-ot hiztam, igy lettem 65 a végére.
Az elevitet próbáltam, de nagyon szorultam tőle, uhogy most femibiont szedek,most jól vagyok.
Én nem hallottam, h az elevites babák nagyok, de ha ettől tartasz akkor szedj csak folsavat és sok zöldséget gyümölcsöt fogyassz!
Én ha elevitet is szednék, nem hinném, h nagy babám születne, nálunk a családba szinte mindenki átlagos, szóval biztos benne van a genetika is, h mekkora baba születik.
Szia!
Én a lányomnál elevitet szedtem, és 10 kilót híztam, és 3100gr-mal született. Most fiút várok szintén elevitet szedek naponta és most se fogok 10-12kg-nál többet hízni.
Az orvosom azt mondta, hogy tévhit,hogy a vitamintól nagy baba lenne, ez szerintem is genetika. A vas színezi be a székletet. A szorulás miatt egyél sok rostot, activia joghurtot, sok folyadék. Nekem napi 2x van széklet és nem vészes.
Szia!
Én is az Elevitet szedtem a 38. hétig. 12 kg-ot híztam. Kisfiam 4050 gr. és 55 cm-vel született, két napot hordtam túl. Az orvosom nekem is azt mondta, hogy nem a vitaminok okozzák a nagy születési súlyt, genetika és az anyuka táplálkozása is befolyásolhatja. Napi 4 liter folyadék és minden simán megy. Nekem is az Aktívia segített és a banán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!