12. hét után elveszik a babát ha olyan gyógyszert szedek?
Figyelt kérdés
Magzatkárosító gyógyszert szedek. viszont a 12. hetet túlléptem. Jövő héten kell mennem genetikushoz, azt mondták ő tudja megmondani. El fogják venni ilyen esetben?2017. júl. 8. 11:11
31/40 anonim válasza:
Légyszi írd majd meg, mit mondott a genetikus!
32/40 anonim válasza:
Nem tudom h milyen probléma megoldó képességekkel rendelkeznek itt sokan, de sajnos a legjobban azzal árt valaki, ha okol, hibáztat, elítél. Az én véleményem az, hogy bízz és tegyél meg mindent azért h egészséges babának adhass majd életet. Semmi nem dőlt még el a szülésig.
33/40 A kérdező kommentje:
Ha esetleg valaki idetalál, voltam genetikusnál, és mindent rendben talált, ultrahang vizsgálaton minden érték megfelelt, egészséges, vállalhatom a terhességet. :)
2017. júl. 11. 11:06
35/40 anonim válasza:
De jó, de jó!! Gratulálok én is! Jó babavárást!
37/40 anonim válasza:
De jo!!!! Gratulalok! Sok boldogsagot nektek:)
39/40 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek! :))
2017. júl. 13. 14:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!