Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 12. hét után elveszik a babát...

12. hét után elveszik a babát ha olyan gyógyszert szedek?

Figyelt kérdés
Magzatkárosító gyógyszert szedek. viszont a 12. hetet túlléptem. Jövő héten kell mennem genetikushoz, azt mondták ő tudja megmondani. El fogják venni ilyen esetben?

2017. júl. 8. 11:11
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
46%
nem, csak akkor ha 14 alatti vagy (akkor a 18. hétig) vagy ha a baba annyira beteg, hogy meghalna szülés után. vagy ha a te életed veszélyezteti. előbb kellett volna gondolkodni.
2017. júl. 8. 12:14
 12/40 A kérdező kommentje:
Vagy megtarthatom, de folyamatos ellenőrzés alatt? Azt tudni kell, hogy terhesség előtt már 2 hete nem szedtem.
2017. júl. 8. 12:16
 13/40 anonim ***** válasza:
53%

Igazságtalan az élet néha ez így van.

Én hét hetes kismama vagyok, és azért "küzdök" lélekben , hogy jövő héten lássanak embriót, mert sajnos az orvosom szerint már kellett volna lennie.. Mit meg nem adnék, hogy olyan történetem legyen, mint Neked (petezsák, el fog menni valószínűleg , de végül mégis megmarad és fejlődik)

Sajnálom nagyon, remélem ebből a helyzetből a lehető legjobban jöttök ki, már a baba miatt. Sajnos tényleg lehettél volna kicsit körültekintőbb, ha ennyire tiltott volt a teherbeeses.

2017. júl. 8. 12:30
 14/40 anonim ***** válasza:
100%
A fő kérdésedben az szerepel, hogy szeded a gyógyszert, most pedig azt írtad, hogy teherbeesés előtt már két hete nem szedted. Akkor melyik az igaz? Nem kéne ilyen szomorú történetet ide kiírni, ha magad is belekavarodsz a mondandódba. :(
2017. júl. 8. 12:47
 15/40 A kérdező kommentje:
Azért írtam, mert állítólag 2 hét alatt nem ürül ki a szervezetből. Legalább 3 hónap múlva ajánlják a teherbeesést.
2017. júl. 8. 12:50
 16/40 anonim ***** válasza:
74%

15! Akkor miért nem így kezdted a kiírásod? Igen, tudom, hogy idő kell, hogy a szervezetből kiürüljön az ilyenfajta gyógyszer, de akkor sem kellene jelenidőben feltenni a kérdést. Egyik válaszoló írta, azt hitte, valami életmentő gyógyszer mellett estél teherbe. Én is..

Mondjuk így is felelőtlen voltál, azt ugye tudod? Majd azért utólag írd meg, mi lett a genetikai vizsgálat eredménye.

2017. júl. 8. 13:02
 17/40 anonim ***** válasza:
57%

Ha a borgyogyasz nem iratta ala, hogy nem eshetsz teherbe, akkor jelentheted a kamaranal.

De nagy valoszinuseggel alairatta ( hidd el, vigyaznak a nehezen megszerzett diplomara ) , te pedig gondolom a 8 altalanost csak elvegezted, es el tudtad volna olvasni a tajekoztatot.

Egyedul te vagy a felelos es a hibas, senki mas!

2017. júl. 8. 13:23
 18/40 A kérdező kommentje:
Még egyszer mondom, semmilyen papírt nem kért tőlem, nem kellett vizsgálatra menni, sem aláírni semmit. Megnézte az arcom, felírta. A betegtájékoztatóban elolvastam mindent, évekig így védekeztünk, nem volt probléma. Azt mondták itt a genetikus fogja eldönteni mi a további teendő, de azt mondták valószínű megszakítják. Feltettem a kérdést, hogy tényleg így lesz vagy szólhatok, hogy megtartom és járok sok vizsgálatra felügyelet alatt. Úristen. Olvasgattam, hogy valaki megtarthatta, valakitől elvették. Én olyan emberek véleményére voltam kíváncsi akik ilyen helyzetben voltak.
2017. júl. 8. 13:41
 19/40 anonim ***** válasza:
62%
Szedtem a Roaccutant, de volt eszem, es vedekeztem!!!
2017. júl. 8. 13:45
 20/40 anonim ***** válasza:
69%
Pedig ebben a betegtájékoztatóban minden benne van! Aki tud olvasni és értelmezni, felfogja hogy dupla biztonsággal kell nemi életet élni.
2017. júl. 8. 14:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!