12. hét után elveszik a babát ha olyan gyógyszert szedek?
Igazságtalan az élet néha ez így van.
Én hét hetes kismama vagyok, és azért "küzdök" lélekben , hogy jövő héten lássanak embriót, mert sajnos az orvosom szerint már kellett volna lennie.. Mit meg nem adnék, hogy olyan történetem legyen, mint Neked (petezsák, el fog menni valószínűleg , de végül mégis megmarad és fejlődik)
Sajnálom nagyon, remélem ebből a helyzetből a lehető legjobban jöttök ki, már a baba miatt. Sajnos tényleg lehettél volna kicsit körültekintőbb, ha ennyire tiltott volt a teherbeeses.
15! Akkor miért nem így kezdted a kiírásod? Igen, tudom, hogy idő kell, hogy a szervezetből kiürüljön az ilyenfajta gyógyszer, de akkor sem kellene jelenidőben feltenni a kérdést. Egyik válaszoló írta, azt hitte, valami életmentő gyógyszer mellett estél teherbe. Én is..
Mondjuk így is felelőtlen voltál, azt ugye tudod? Majd azért utólag írd meg, mi lett a genetikai vizsgálat eredménye.
Ha a borgyogyasz nem iratta ala, hogy nem eshetsz teherbe, akkor jelentheted a kamaranal.
De nagy valoszinuseggel alairatta ( hidd el, vigyaznak a nehezen megszerzett diplomara ) , te pedig gondolom a 8 altalanost csak elvegezted, es el tudtad volna olvasni a tajekoztatot.
Egyedul te vagy a felelos es a hibas, senki mas!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!