Járt már úgy valaki hogy tegnap csináltam egy tesztet negatív lett és ma ugyan azt a tesztet ismét meg néztem ma már pozitív volt. Készítsek pár nap múlva megint tesztet?
Figyelt kérdés
2017. júl. 7. 14:56
21/25 anonim válasza:
5#-ös vagyok:
jaaaaa én azt hittem hogy már késik a mensid..de akkor ha csak kb 2 hét múlva kell hogy megjöjjön akkor miért teszteltél ilyen korán?? Esélytelen hogy kimutasson terhességet már most,amikor most vagy a termékeny időszakodban pont..vagy ahogy az előttem szóló is írja az előző ciklusban fogant meg,de viszont akkor már azonnal ki kellett volna jönnie az erős egyértelmű 2 csíknak..én ezek az információk tudatában inkább azt mondom hogy a teszteden lévő csík inkább csak száradási csík.
23/25 A kérdező kommentje:
Igen reggel csak csináltam negatív lett. De nem adjuk fel még csak 2 hónapja próbálkozunk.
2017. júl. 8. 21:22
25/25 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen!
2017. júl. 9. 09:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!