Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most akkor mi van ilyenkor?

Most akkor mi van ilyenkor?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Olyan kérdésem van hogy esetleg volt e már valaki hasonló helyzetben....?

Szombat reggel csináltam 1 tesztet amire mikor rápisiltem szépen egyből kijött a pozitív teszt majd nagyon kihalványodott de azért valamennyire látszik ( KÉPEK LENT )

Szerda reggel egy másik tesztel is csináltam reggeli első pisiből egy tesztet.... az negatív lett....

Tüneteim csak annyi, hogy feszül a hasam, erős szagok, néhai rosszullétek és sok pisilés...

Ma (csütörtökön) voltam dokinál és méhen belül látott valamit "burkot" de nincs benne petezsák...

Azt mondta, hogy ez most vagy egy nagyon korai terhesség (kb. 3 hetes lehetek), vagy egy korai vetélés...

Nektek mi a véleményetek???

Kérlek mondjátok el a tapasztalatokat

Előre is köszönöm

Képek:

Teszt: DE TÉNYLEG KIHALVÁNYODOTT!!! Nem tudom miért...

[link]

[link]

UH kép:

[link]

2017. jún. 15. 18:15
 1/9 anonim ***** válasza:
56%

Elhiszem, de 1 db kihalványodott terhességi teszt alapján mentél dokihoz?

Holnap is tesztelj reggel!

2017. jún. 15. 18:26
 2/9 anonim ***** válasza:
56%
ebből még bármi lehet. nekem kémiai terhességem volt ugyan így. halvány teszt+ petezsák de embiro nélkül, és időre megjött. szintén 3 hetesen mentem dokihoz.
2017. jún. 15. 18:38
 3/9 anonim ***** válasza:
Mármint úgy értitek, 3 hetes az embrió? 3 hetes terhesség nincs. Vagyis van, de az egy héttel a következő mensi előtt (többnyire). Ha 3 hetes az embrió (ami 5 hetes terhesség általában), akkor szoktak látni valami felritkulást ahol a petezsák lesz, és megvastagodott méhnyálkahártyát. Ebből még bármi lehet. Amúgy érdemes más fajta tesztet is csinálni, én ebből erőset még nem nagyon láttam.
2017. jún. 15. 19:33
 4/9 anonim ***** válasza:
Amúgy szerintem a két teszten pont ugyanolyan halványan látszik a 2. csík.
2017. jún. 15. 19:34
 5/9 A kérdező kommentje:

Orvoshoz azért mentem mert már előre 6 hétre megvannak a kontroll vizsgálat időpontjaim...

Tesztelgetni meg miért tesztelgessek állandóan? Pénz és megbízhatatlan.... volt egy biztos pozitív tesztem csak így kihalványodott, meg 1 negatív

Ami biztos az csak az UH szerintem...

6 hét múlva megyek újjab UH-ra...

De most nem tudom mi van...

persze vettek vért hogy abból is megnézzék a HCG-t

2017. jún. 15. 20:59
 6/9 anonim ***** válasza:
Mi újság?
2017. jún. 20. 17:07
 7/9 A kérdező kommentje:

Szia :)

Őszintén megmondva még nem tudom...

nem teszteltem azóta, de holnap vagy holnap után vérből kiderül, hogy mi a helyzet :)

Bár mi is lesz úgy lesz jó :)

De ha nem az azért is jó mert a párommal eldöntöttük, hogy babát szeretnénk :) egy szép nyári babát :)))

Igaz ha ez baba lesz nagyon örülnénk mert így nem voltunk ellene de nem is tettünk érte...

de 2 éve vagyunk együtt a párommal és ha ez nem is baba vagy nem lesz belőle semmi szeretnénk :) és ősszel ráállunk :D

De nagyon kíváncsi vagyok, hogy ebből mi lesz...

csak annyi "tünetem" van hogy elég gyakran émelygek és a gyomrom a torkomban van, meg álladóan éhesnek érzem magam.... néha befeszül úgy az alhasam mint menstruáció előtt és ilyen apró szurkálások is vannak ami elég kellemetlen :/

Meg igazából majd most kellene hogy megjöjjön...szóval őszintén szólva nem tudom :/

De amint megtudom megírom itt :)

Sőt az 5 héttel későbbi UH vizsgálatot is :)

Köszi az érdeklődést :)

2017. jún. 20. 18:11
 8/9 anonim ***** válasza:
Szia.Lesz baba?
2017. jún. 25. 01:39
 9/9 anonim ***** válasza:
Mi újság?
2017. júl. 8. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!