Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tehetnék fertőzések ellen?

Mit tehetnék fertőzések ellen?

Figyelt kérdés

Kisfiam születése előtt nem voltak problémáim, sőt a terhesség 20. hetéig rendben volt minden, akkor valahonnan "beszereztem" streptococcust, e.colit.

Szülés óta hiába kapok gyógyszereket, vissza-visszatér a probléma.

Mit tehetnék? Immunrendszerem le van gyengülve, pedig szedek vitaminokat, dehát a kisfiam után egész nap rohanok.

Szeretnénk testvért, de így nem valószínű, hogy sikerülni fog vagy sikerül kihordanom.

Tudnátok ajánlani valamit?

Sokat mosakszom, tisztaságmániás vagyok, de valamit nagyon elrontottam:(((

Köszönöm a válaszotokat

2010. máj. 20. 20:52
 1/3 anonim ***** válasza:
először is nyugodj meg, egyáltalán nem ritka a problémád. E coli-ért nem kell messzire menni, mert a végbélből is átkerülhet. Strepto is sok emberben benne van, végleg kiírtani nem lehet. Ha az orvos egyetért, érdemes egy kúrát végigcsinálni, baba előtt. Először hüvelyi és szájon át antibiotikum kúra, majd gomba elleni kúp, majd a a hüvely flóra rendezése pl Gynoflor vagy Cikatridina. Tudom mit élsz át, 2 gyerekem van és hasonló cipőben jártam. A 2.nál még injekciót is kaptam szülés közben s strepto miatt.
2010. máj. 20. 21:19
 2/3 anonim ***** válasza:
Próbáld ki az anionos betétet!
2010. máj. 21. 04:21
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia.

Nekem is voltak ilyen jellegű problémáim. Kb 2 évig küzdöttem vele. Állandó felfázás, és gombás fertőzés kísérte. Nagyon hosszú idő volt mire sikerült az e coli ki irtani. Az orvosom kikezelt először antibiotikummal. Majd irrigálnom kellett tejsavas vízzel,illetve gynoflór-t használtam. Szeretkezés előtt és után is a férjemet is fertőtleníteni kellett. Ez elég durván hangzik, és macera is. De nekem ami igazán sokat segített, és a ma napig is ha csak sejtésem van, hogy valami nem ok, veszek be tőzegáfonya kapszulát. Ez fertőtleníti a hugyhólyagot, és intim mosakodót használok. Néha-néha pedig irrigálok. E coli mindig van a szervezetben, ez hozzánk tartozik. Sokan azt hiszik a higénia hiányától adódnak problémák. De a dokim azt is mondta, hogy néha felborul az egyensúly a pár ph-ja közt és ezt s össze kell hangolni.

Le kopogom lassan másfél éve kutya bajom! :-)

tehát TŐZEGÁFONYA. Én ittam is lében, de végül a kapszula jött be. Nem valami olcsó de megéri. Jobbulás kívánok!

2010. máj. 24. 07:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!