Mit tehetnék fertőzések ellen?
Kisfiam születése előtt nem voltak problémáim, sőt a terhesség 20. hetéig rendben volt minden, akkor valahonnan "beszereztem" streptococcust, e.colit.
Szülés óta hiába kapok gyógyszereket, vissza-visszatér a probléma.
Mit tehetnék? Immunrendszerem le van gyengülve, pedig szedek vitaminokat, dehát a kisfiam után egész nap rohanok.
Szeretnénk testvért, de így nem valószínű, hogy sikerülni fog vagy sikerül kihordanom.
Tudnátok ajánlani valamit?
Sokat mosakszom, tisztaságmániás vagyok, de valamit nagyon elrontottam:(((
Köszönöm a válaszotokat
Szia.
Nekem is voltak ilyen jellegű problémáim. Kb 2 évig küzdöttem vele. Állandó felfázás, és gombás fertőzés kísérte. Nagyon hosszú idő volt mire sikerült az e coli ki irtani. Az orvosom kikezelt először antibiotikummal. Majd irrigálnom kellett tejsavas vízzel,illetve gynoflór-t használtam. Szeretkezés előtt és után is a férjemet is fertőtleníteni kellett. Ez elég durván hangzik, és macera is. De nekem ami igazán sokat segített, és a ma napig is ha csak sejtésem van, hogy valami nem ok, veszek be tőzegáfonya kapszulát. Ez fertőtleníti a hugyhólyagot, és intim mosakodót használok. Néha-néha pedig irrigálok. E coli mindig van a szervezetben, ez hozzánk tartozik. Sokan azt hiszik a higénia hiányától adódnak problémák. De a dokim azt is mondta, hogy néha felborul az egyensúly a pár ph-ja közt és ezt s össze kell hangolni.
Le kopogom lassan másfél éve kutya bajom! :-)
tehát TŐZEGÁFONYA. Én ittam is lében, de végül a kapszula jött be. Nem valami olcsó de megéri. Jobbulás kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!