Május végén hagytam abba a gyógyszert, az orvosom azt mondta, hogy nyugodtan lehet próbálkozni. Június 18-án és 21-én is együtt voltunk a párommal, elvileg pont jó időben. Július 3-ra nem vártam a menstruációm, miután délután még nem jött meg, teszteltem, de negatív lett. Ma már szerda még mindig semmi. Arra gondoltam szombaton reggel tesztelek még egyet, ha addig sem jön meg. Viszont a melleim feszülnek, néha görcsölök, tehát a menstruációs tünetek megvannak. Olvastam már mindenfélét. Lehet, hogy a gyógyszer miatt nem jön meg, de az is lehet, hogy túl korán vagy nem jó időben teszteltem. Félek már ezt is azt is beképzelek, pedig még most kezdünk próbálkozni, nem akarok rágörcsölni, tudom nem szabad, de jó volna már tudni mi a szitu….
Elvileg lehetsz terhes. De nyilván az is oka kehet a késésnek, hogy a gyógyszer után még nem állt helyre a ciklus.
Én is most hagytam abba, június végén nem szedtem be a következő adagot. Nem kimondottan gyerekvállalás a célom ezzel, hanem kicsit szeretnék visszaállni a saját szervezetem tempójára.
Az első gyereknél két évig nem sikerült a teherbeesés. A gyógyszer abbahagyása után 33-35 napos ciklusaim voltak. A másodiknál sokkal hamarabb sikerült, de ott is ilyen hosszú ciklusok voltak. A mostanira is kiváncsi leszek.
Pár nap türelem és kiderül számodra!
2017. júl. 5. 15:48
12/14 anonim válasza:
Nekem a fogamzásgátló abbahagyása után 2 hónap is kimaradt, aztán kaptam gyógyszert ami meghozta. Utána állt be rendesen 28 napra. Igaz, hogy azt mondják, közvetlen az abbahagyás után a legkönnyebb teherbe esni, de az is lehet, hogy felborult a hormonháztartásod.
2017. júl. 5. 17:43
13/14 A kérdező kommentje:
Megfogadtam néhány tanácsot, teszteltem újra. Nem tudom, hogyan lehet képet csatolni, mert még most sem vagyok teljesen biztos abban, hogy pozitív lett a teszt, mert nagyon halvány és remélem, hogy nem csak a szemem csal.
:) :)
2017. júl. 6. 08:01
14/14 anonim válasza:
Valamilyen képfeltöltős oldalra kell feltenni és utána belinkelni ide. De elhisszük anélkül is. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!