Lehetek terhes vagy korai az öröm?
Pàr hete eldöntöttük a pàrommal, hogy babàt vàllalunk!:)
Azonban mèg volt 7 db szem a levèlben, bevettem oktober 6-àn reggel az utolso szem fogamzàsgàtlot. Viszont mèg ma sem jött meg. Eddig az utolso bevètele utàn màsnap màr megjött max a 2. nap, most mègsem. Lehet, hogy azelött összejött a baba, hogy eldöntöttük? Mindenesetre, leteszem a tabit, ès a babaproject indul!:) Remèlem hamar összejön, olvastam, hogy szinte mindenkinek hamar összejön tabletta szedèse utàn!
De egyèbkènt, tegnap elött ittam alkoholt meg vizipipàztunk is! Eszembe nem jutott, hogy lehet, hogy terhes lehetek! :O SOHA nem tennèk ilyet, ha tudnàm, hogy terhes vagyok!!! Most az miatt is izgulok! De mèg az sem biztos, hogy van baba! Mindenesetre ha elkezdjük a babaprojectet, akkor a biztonsàg kedvèèrt nem fogom mèg a vacsi mellè megèrdemelt pohàr vörösbort sem meginni, hàtha bàrmikor bejöhet a baba, aztàn semmi rosszat nem szeretnèk neki!:)
De egyèbkènt mi van akkor, ha vki nem tudja, h terhes ès iszik vagy/ès dohànyzik? :S Szerintem neki nem tenne ilyet szàndèkosan ( a nagyja nem!)
1es vagyok, nyugi nem lesz baja. Én évek óta cigizek és nem számítottam rá hogy valaha is terhes leszek (régóta próbálkoztunk és én a végére már feladtam) így akkor is cigiztem amikor már babás voltam. Én is aggódtam hogy valami baja lesz de lekopogom most vagyok 17 hetes és eddig még nem láttak nála bajt, remélem a 18 hetes genetikai uh-n se lesz.
Ha teherbe esel akkor arra kell vigyázni mindig hogy ne vérezzél. Ha nincs gond akkor 6. hétig ráérsz menni de én 5 hetesen elkezdtem vérezni, gyorsan doki aki adott progreszteron pótlást de sokat aggódtam, kb. a 9 hétig vérezgettem. Azt mondjak ez nem betegség de azért az első hónapban vigyazni kell magadra és nagyon megerőltető dolgokat nem szabad csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!