Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Így néz ki a szellemcsík?

Így néz ki a szellemcsík?

Figyelt kérdés

[link]

13. dpo, megszakításos együttlét. Teszt azért készült, mert ez az első alkalom, hogy így "védekeztünk" ( tudom...)

Sosem volt ilyen tesztem, eddig vagy pozitív, vagy negatív volt egyértelműen. Köszi a véleményeket.

2017. júl. 4. 20:55
1 2 3 4 5
 41/42 A kérdező kommentje:
Sajnálom nagyon... De gondolom próbálkoztok majd rendesen, úgy biztos sikerül! Úgy látszik mégsem megy olyan könnyen a teherbeesés megszakítással.
2017. júl. 7. 07:53
 42/42 anonim ***** válasza:

Hát nagyon nem..mi 2 és fél éve vagyunk így együtt és eddig nem estem teherbe..a férjem vakamit vagy jól vagy rosszul csinál 😁

Nem hinném hogy fogunk próbálkozni élesben,szerintem elballagok a nőgyógyhoz (egyébként is aktuális lenne már nagyon a rákszűrés miatt) és íratok tablettát.

2017. júl. 7. 08:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!