Így néz ki a szellemcsík?
13. dpo, megszakításos együttlét. Teszt azért készült, mert ez az első alkalom, hogy így "védekeztünk" ( tudom...)
Sosem volt ilyen tesztem, eddig vagy pozitív, vagy negatív volt egyértelműen. Köszi a véleményeket.
Tűkön ülök de nincs több tesztem, egyet vettem. Azt gondoltam, 13. napon egyértelnű lesz, vagy így, vagy úgy.
Maminál vagyok a gyerekekkel egy 300 lelkes kis faluban, még bolt sincs, nemhogy patika vagy drogéria :-) De már nehezen bírok magammal, pénteken legkésőbb megyek a városba.
12#-es vagyok:
én holnap megyek a Dm-be,megveszem.a Predictor tesztet és péntek reggel akarok tesztelni ha addig nem jön meg..izgatottan várom a tesztjeinket :)
Hát, megoldódott a dilemma... ma estére megjött. Egyik szemem sír,.a másik nevel. Tiszta bolond vagyok, hogy amennyire nem akartam 3.-at,.annyire beleéltem magam, hogy ujra lesz picibaba a háznál.
12-es, írd meg, mi lett, szorítok!
12#-es vagyok:
sajnálom,pedig azt hittem legalább te várandós vagy! :(
Itt sem lesz pici úgy látom,a tesztem amit kb fél órája csináltam totál negatív :( A hőm 36.9-ről leesett 36.6-ra,és a mellérzékenység is megszűnt ma reggelre :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!