Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Így néz ki a szellemcsík?

Így néz ki a szellemcsík?

Figyelt kérdés

[link]

13. dpo, megszakításos együttlét. Teszt azért készült, mert ez az első alkalom, hogy így "védekeztünk" ( tudom...)

Sosem volt ilyen tesztem, eddig vagy pozitív, vagy negatív volt egyértelműen. Köszi a véleményeket.

2017. júl. 4. 20:55
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
Szerintem halvány pozi! :D Nekem is hasonló volt kb egy hete! Most meg olyan erős a két csík hogy csak na! Mi óvszerrel védekeztünk de hát egyszer bele futottunk egy megszakításba! :D 3.bébi lesz! A kicsi most lesz 2éves és rá 2,5évet vártunk! Most meg tessék! :D :D
2017. júl. 5. 05:49
 22/42 anonim ***** válasza:
Szerintem is pozitív lesz belőle.
2017. júl. 5. 05:53
 23/42 A kérdező kommentje:
Húúu... hát meglátjuk. Megírom, mi lett. 21es, szinte ugyanaz a történet. Mi is óvszerrel voltunk eddig, most meg öreg fejjel beleszaladtznk egy ilyenbe... Nektek gratulálok, ahogy olvasom, örültök a 3. babának!
2017. júl. 5. 07:10
 24/42 anonim ***** válasza:
21es vagyok! Hát kb most kezdem felfogni! :D Ha már így alakult persze hogy örülünk neki de azért ott van az is hogy ÚR ISTEN 3gyerek!! :D
2017. júl. 5. 07:17
 25/42 A kérdező kommentje:

Komolyan, ismerem a statisztikákat, de olyan hihetetlen, hogy így megfoganhat a baba. 21es, ha nekünk is sikerült, akkor tényleg kísértetiesen hasonló lesz a sztori 😊

A legnagyobb Nektek mekkora?

2017. júl. 5. 07:29
 26/42 anonim ***** válasza:
A legnagyobb 7éves! :) Decemberben lesz 8.
2017. júl. 5. 07:52
 27/42 A kérdező kommentje:
Nekem is 8, 2 és egy megszakítás :-)
2017. júl. 5. 08:17
 28/42 anonim ***** válasza:

12#-es vagyok:

első körben azért,mert párom eddig hezitált hogy szeretne e 3. babát vagy sem,ill. mert a gumit nem szeretjük,a gyógyszertől meg óvni akar (fél hogy bajom lesz tőle,meg nem gyógyszerpárti abszolút). Úgyhogy így vagyunk. Ha besikerülne el nem vetetnénk,örülnénk neki azért,pláne én.

2017. júl. 5. 08:34
 29/42 anonim ***** válasza:
Első ránézésre azt mondtam volna, hogy száradási, de az nem szokott ennyire nagyon észrevehető lenni. Még bármi lehet, mindenképpen tesztelj másik fajtával.
2017. júl. 5. 08:50
 30/42 anonim ***** válasza:
Az első terhessègi teszt amit most csinaltam az olyan halvàny volt h szàradàs utàn nem làtszott. Màsnap szaradàs utan alig làtszott ès nem tudtam lefotòzni. A 3. Nap lett kb ilyen. Szòval szerintem ùton a 3. Kis lurkò! ;)
2017. júl. 5. 09:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!