Lehetek terhes? Júliusban hagytam abba a Diane 35 szedését, augusztusban rendesen megjött.
Figyelt kérdés
Augusztus végén voltam együtt egy sráccal, védekeztünk is! Szeptemberben megint rendesen megjött, de most már több, mint egy hete késik, és szurkál az alhasam, meg a petefészkem körül! Mi lehet ez? Más tünetem nincs, ami terhességre utalna, de már tiszta ideg vagyok! Lehet csak most jön ki, hogy abbahagytam a gyógyszert?2008. okt. 17. 14:40
1/3 anonim válasza:
Ha védekeztetek akkor nem lehetsz babás!ha csak nem történt baleset a védekezés során!Ajánlom hogy keresd fel az orvosodat!Ö kimeritö választ tud adni minden aggodalmadra!Ezek a tünetek sokmindentöl lehetnek!!
2/3 anonim válasza:
Ez a gyógyszer utóhatása! Akiürüléshez idő kell, de még több idő kell, míg a szervezet észbekap! Nekem is minden terhestünetem megvolt, aztán kiderült, hogy még peteérésem sincs, nemhogy baba... Nekem 9 hónapja nem állt vissza a szervezetem, de gazdagodtam émelygéssel, állandó alhasi fájdalommal, és terhességi csíkokkal is... :( ezt sajna hormonzavar, de reméljük, nálad nem tart ilyen sokáig!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, kicsit azért megnyugodtam!!!!
2008. okt. 17. 16:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!