Tegnap erős pozitívat teszteltem időn túl coraxxal. Ma x-epil reggel negatív?
Több mint valószínű, hogy nincs semmi, csak ezt már kellemetlen bevallani... Bosszantó az ilyen. Napokig fejtegetik z olvasók, hogy látják-e a csíkot vagy nem, a kérdező meg terhesnek képzeli magát, ezért is írja ki a kérdést, mert azt a választ várja mindenkitől, hogy pozitív... Amikor kiderül, hogy nem terhes, akkor meg marad a csend. Persze ezek után könnyen ide kommentelhet akármit, úgyse tudjuk leellenőrizni, de a csend mindig árulkodó. A másik kérdésénél is valaki megírta, hogy ha van vagy volt baba, akkor vastag nyálkahártyát kell látnia a dokinak, erre beírta válasznak nem sokkal utána, hogy volt orvosnál, és vastag nyálkahártyát látott, és akármi lehet. Persze... Már teljesen beleélte magát, már tünetei is voltak kb. Nézegettük a száradási csíkokat a másik kérdésnél, amikről a képet ide már be se linkelte, csak annak a szétfolyt hibásnak, amit pozitívnak is lehet nézni, mert azt akarta hallani, hogy babás.
Igaza van annak, aki írta, hogy egy 7 hós baba mellett miért van ennyire bezsongva. Sejtem, mit érezhet, nekem is volt ilyen időszak, de ezek a hormonok. Leválik a baba az anyatejről, és az anyukának hiányzik az a szoros testi kötelék, ami egykor a pocakban, aztán a ciciztetéssel valósult meg, és újra át akarja élni.
Sziasztok!
Mivel ígértem, hogy nem fog véget érni a történetem, így be is tartom! "Elnézést", kórházban voltam vetéléssel... Utolsónak üzenem, hogy nem szopizott a kislányom egyáltalán, fejtem Neki a tejet... egyszerűen imádok anyának lenni és remélem még 2-3 kisbabánk lesz, de azt gondolom, hogy mivel nem ismerjük egymást ezt a hangnemet nem engedheted meg magadnak, de hát mindenki más. Amúgy a vastag nyálkahártyáról csak annyit, hogy az előző Kisbabámmal az 5 hetes UH-on 6 mm-es nyálkahártyám volt... Köszönöm azoknak, akik kultúráltan válaszoltak, nem estek nekem, mert éppen nem reagáltam azonnal. De hát valaki itt éli ki az agresszióját és a bunkóságát mert itt név nélkül könnyű! Beteg emberek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!