Tegnap erős pozitívat teszteltem időn túl coraxxal. Ma x-epil reggel negatív?
Ne haragudj, de van egy 7.5 honapos babad, ne keseregj hogy nem vagy megint terhes, nezd azt hogy most a kisbabadnak 100%-ban szuksege lesz rad, taplald, nevelgesd, ismerd meg es orulj NEKI, ne mar rogton alig fel evvel azutan hogy lett neked mar keves legyen..
Gondolj bele lenne egy nehez terhesseged a kis 7.5 honaposod hatterbe kerulne, nehezebb lenne ra koncentralni pedig igenis neki Te vagy az egyetlen anyukaja....Ne erezd hogy o mar most keves Neked mert o is megerzi.
Kedves Utolsó!
Én igaz vártam többet a két gyermek között (3 év korkulonbseg), de nem hinném, hogy valaki azért vállal második babát, mert az első kevés neki ??!!
Akkor nekem a 2,5 éves fiam kevés lenne? Bocsi, de ez nevetséges hozzá állás...
Attól, hogy valakinek testvére lesz, ugyanúgy szeretve van, és nem azért szülik, (jó esetben, normál családban) hogy a másodikat félre "dobják".
Kérdező ne érezd magad emiatt kellemetlenül, mert ez nem egy szégyellni való dolog, máskülönben minden több gyerekes családanya szégyenkezne?
Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!