Tegnap erős pozitívat teszteltem időn túl coraxxal. Ma x-epil reggel negatív?
Figyelt kérdés
Van valami ötletetek mitől lehet? Pár napja nagyon halvány tesztejeim voltak, fel is tettem kérdést ezzel kapcsolatban.2017. júl. 1. 16:20
31/72 A kérdező kommentje:
2 óra pisiltem :), hiába csinálnék most tesztet biztosan negatív lenne. Szerintem a reggeli is az lesz, de hát a remény hal meg utoljára:).
2017. júl. 1. 18:05
32/72 A kérdező kommentje:
Vagyis 2 órája:)
2017. júl. 1. 18:06
33/72 anonim válasza:
A Predictor nem biztos, hogy az lenne. De Te csinálod jól, jobb reggel. :)
35/72 A kérdező kommentje:
Nem késik, pontosabban ez kicsit bonyolult. 7,5 hónapja szültem és múlt héten jött meg először azóta, de alig volt és inkább barnáztam.
2017. júl. 1. 18:23
37/72 A kérdező kommentje:
Mindenképpen megírom. Nagyon el vagyok keseredve. Biztos vagyok benne, hogy - lesz.
2017. júl. 1. 19:55
38/72 anonim válasza:
Csak ez a második honap h ujraprobalkozunk. 5-7 nap es kiderul sikerult vagy sem. :)
Szval sajna meg nincs babám.
Ó ertem, akkor meg nem is tervezitek?:)
39/72 anonim válasza:
24# vtam az lemaradt es,hogy;
Hetfon hivd a dokid ha nem jon meg es kerj sztem veretelt.:)
40/72 A kérdező kommentje:
Én nem bánnám, párom várna, ami teljesen érthető, csak mióta Anya lettem megőrültem és sorra szülném a Kis Tüneményeket:). Mindenképpen hívom, mert valami volt biztosan, mert ez volt az egyetlen erős tesztem, de előtte napokig volt halvány +. Nehogy legyen valami gond megkérdezem, hogy most mi legyen.
2017. júl. 1. 20:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!