7 nap múlva nem varom! És Ti? Mikor teszteltek? Van valami furcsaság?

4-es vagyok. Nem jött még semmi, viszont elég erősen érzem néha, kb 10 percenként szaladgálok megnézni mert mindig azt hiszem hogy "na most már biztos.." De nem.
Drukkolok nektek!

Én sem várom 7 nap múlvára!:)Nekem oldalt fájdogál a mellem,de nem mindig érzem,teljesen olyannak érzem a tüneteket,mint máskor.Odalent érzem a hasamat,de nem görcsöl.Múlt hónapban azt gondoltam,hogy lehetséges,hogy összejött,és megjött,de most nem igazán..De a remény hal meg utoljára!:)3.baba lenne,szóval van valamennyi összehasonlítási alapom,viszont azért nem mindenre emlékszem pontosan..
Én már mostantól tesztelek netes 10es tesztekkel.Egyenlőre nyilván negatív 7.dpon!!:D 2.babánál már a 9.dpon mutatta,de ez úgyis változó lehet,beágyazódástól függően!
Sok sikert mindenkinek és izguljunk együtt!:)

Amúgy igen,az erős tünetek kb.6.héttől kezdődnek,hányás,hányinger,de jelek már hamar kezdődhetnek.Az elsőnél gyanús volt a elmaradás előtt,hogy hamarabb kellett ebédelnem,amúgy meg mensi előtt inkább az volt jellemző,hogy az édességet enném reggeltől estig..Meg volt,hogy leesett a vérnyomásom,ez is gyanús volt,akkoriban edzettem és inkább mindig magasabb volt.
Másodiknál még szoptattam,de 9 nappal együttlét után kicsit véreztem,beágyazódási verzést sejtettem.Csináltam tesztet és ugye pozitív lett(10es)..De a szoptatás miatt különösebb jel nem volt,elmaradáskor kezdett úgy rendesen fajdogálni hol jobb,hol bal oldalt,görcsöltem..Szóval amúgy lehet,hogy utólag magyarázza bele az ember,de ezek tuti különbségek voltak...12#

Én 8-ára várom. Igaz mi nem ,,gyúrunk,, babára, megszakításos együttléteink vannak már 2 és fél éve. Ha jönne 3. baba lenne. Elkezdtem a hőmet mérni,és most derült ki számomra hogy lehetséges hogy volt peteérés,de a tüszőrepedés nem történt meg,így tuti hogy esélyem sincs babára,pedig 25-én voltunk együtt a ciklusom 15. napján :(
Mindenkinek sok sikert!!
utolsó , nem maradt fent a hőd?:(( azért drukkolok, de nem akar párod 3.at? vagy hogy van?:(
utolsó előtti, és gondolom az előtti is te vagy.:)
nekem angyalkámmal semmi jel nem volt, a cicim extra érzékeny volt és nagyobb láthatóan,de ilyen néha-néha van baba nélkül is. mást nem vettem észre
most ,ami más tutira ,h nyilaló fájdalom megy a méhemből a hüvelyembe és hosszú másodpercekig eltart, olyan 30percenként.:( és félek h ciszta, amugy nem érzékeny a cicim, sok krémes folyásom van (bocsi) szval nemtudom, a mai a 7-dpo mert elirtam a kérdésem kiírásánál.:) a hőm szépen alakul. én majd 10.dpotól tesztelek.:) elsővel csak a 14.dpon volt halvány és alig erősödött persze végül kiderült miért

14#-es vagyok:
a párom szeretne is meg nem is,mindig is csak két gyereket akart,megkapta,szóval így jó neki,nekem viszont nem lenne ellenemre még egy bébi. A gumit nem szeretjük(szinte semmit sem érzek a páromból ha rajta van),gyógyszert meg nem szeretné a párom ha szednék,nem akarja h bajom legyen a hosszú távú szedésétől.Így maradt a megszakítás ami eddig be is vált.Nem hogy nem maradt fent a hőm hanem fel sem ment..36.2 és 36.5 között tötyörög,pedig a nyákom szerint már túl vagyok a termékeny időszakomon.

Kérdező! Igen voltunk orvosnál, nem találtak semmit. Most keresek másik orvost, hogy hátha ő majd tud újat mondani.
#7-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!