Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 7 nap múlva nem varom! És Ti?...

7 nap múlva nem varom! És Ti? Mikor teszteltek? Van valami furcsaság?

Figyelt kérdés
En semmit sem érzek, a cicim duzzadt reggel óta, de az maskor is igy van
2017. jún. 30. 17:22
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

4-es vagyok. Nem jött még semmi, viszont elég erősen érzem néha, kb 10 percenként szaladgálok megnézni mert mindig azt hiszem hogy "na most már biztos.." De nem.

Drukkolok nektek!

2017. jún. 30. 22:12
 12/22 anonim ***** válasza:

Én sem várom 7 nap múlvára!:)Nekem oldalt fájdogál a mellem,de nem mindig érzem,teljesen olyannak érzem a tüneteket,mint máskor.Odalent érzem a hasamat,de nem görcsöl.Múlt hónapban azt gondoltam,hogy lehetséges,hogy összejött,és megjött,de most nem igazán..De a remény hal meg utoljára!:)3.baba lenne,szóval van valamennyi összehasonlítási alapom,viszont azért nem mindenre emlékszem pontosan..

Én már mostantól tesztelek netes 10es tesztekkel.Egyenlőre nyilván negatív 7.dpon!!:D 2.babánál már a 9.dpon mutatta,de ez úgyis változó lehet,beágyazódástól függően!

Sok sikert mindenkinek és izguljunk együtt!:)

2017. júl. 1. 07:39
 13/22 anonim ***** válasza:

Amúgy igen,az erős tünetek kb.6.héttől kezdődnek,hányás,hányinger,de jelek már hamar kezdődhetnek.Az elsőnél gyanús volt a elmaradás előtt,hogy hamarabb kellett ebédelnem,amúgy meg mensi előtt inkább az volt jellemző,hogy az édességet enném reggeltől estig..Meg volt,hogy leesett a vérnyomásom,ez is gyanús volt,akkoriban edzettem és inkább mindig magasabb volt.

Másodiknál még szoptattam,de 9 nappal együttlét után kicsit véreztem,beágyazódási verzést sejtettem.Csináltam tesztet és ugye pozitív lett(10es)..De a szoptatás miatt különösebb jel nem volt,elmaradáskor kezdett úgy rendesen fajdogálni hol jobb,hol bal oldalt,görcsöltem..Szóval amúgy lehet,hogy utólag magyarázza bele az ember,de ezek tuti különbségek voltak...12#

2017. júl. 1. 07:51
 14/22 anonim ***** válasza:

Én 8-ára várom. Igaz mi nem ,,gyúrunk,, babára, megszakításos együttléteink vannak már 2 és fél éve. Ha jönne 3. baba lenne. Elkezdtem a hőmet mérni,és most derült ki számomra hogy lehetséges hogy volt peteérés,de a tüszőrepedés nem történt meg,így tuti hogy esélyem sincs babára,pedig 25-én voltunk együtt a ciklusom 15. napján :(

Mindenkinek sok sikert!!

2017. júl. 1. 09:02
 15/22 A kérdező kommentje:

utolsó , nem maradt fent a hőd?:(( azért drukkolok, de nem akar párod 3.at? vagy hogy van?:(

utolsó előtti, és gondolom az előtti is te vagy.:)

nekem angyalkámmal semmi jel nem volt, a cicim extra érzékeny volt és nagyobb láthatóan,de ilyen néha-néha van baba nélkül is. mást nem vettem észre

most ,ami más tutira ,h nyilaló fájdalom megy a méhemből a hüvelyembe és hosszú másodpercekig eltart, olyan 30percenként.:( és félek h ciszta, amugy nem érzékeny a cicim, sok krémes folyásom van (bocsi) szval nemtudom, a mai a 7-dpo mert elirtam a kérdésem kiírásánál.:) a hőm szépen alakul. én majd 10.dpotól tesztelek.:) elsővel csak a 14.dpon volt halvány és alig erősödött persze végül kiderült miért

2017. júl. 1. 10:58
 16/22 anonim ***** válasza:

14#-es vagyok:

a párom szeretne is meg nem is,mindig is csak két gyereket akart,megkapta,szóval így jó neki,nekem viszont nem lenne ellenemre még egy bébi. A gumit nem szeretjük(szinte semmit sem érzek a páromból ha rajta van),gyógyszert meg nem szeretné a párom ha szednék,nem akarja h bajom legyen a hosszú távú szedésétől.Így maradt a megszakítás ami eddig be is vált.Nem hogy nem maradt fent a hőm hanem fel sem ment..36.2 és 36.5 között tötyörög,pedig a nyákom szerint már túl vagyok a termékeny időszakomon.

2017. júl. 1. 13:01
 17/22 A kérdező kommentje:
11# drkkolok.:) mikorra is nem varod
2017. júl. 1. 14:14
 18/22 A kérdező kommentje:
Akkor lehet h peteeresed sincs.:/
2017. júl. 1. 14:15
 19/22 anonim ***** válasza:

Kérdező! Igen voltunk orvosnál, nem találtak semmit. Most keresek másik orvost, hogy hátha ő majd tud újat mondani.

#7-es voltam.

2017. júl. 1. 19:08
 20/22 A kérdező kommentje:
Pedig vmi biztos van. Sok sikert drukkolok.:)
2017. júl. 1. 19:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!