7 nap múlva nem varom! És Ti? Mikor teszteltek? Van valami furcsaság?
Figyelt kérdés
En semmit sem érzek, a cicim duzzadt reggel óta, de az maskor is igy van2017. jún. 30. 17:22
1/22 anonim 

válasza:

Én 6 nap mulva,de tegnap ota mindjártmegjön érzésem van :-(
2/22 A kérdező kommentje:
Angyalkánkkal nekem is olyan volt a 7.dpotól, nem jelent semmi ne aggódj
Amúgy elírtam, 8nap múlva nem várom!! :)
2017. jún. 30. 20:24
3/22 A kérdező kommentje:
Mióta próbálkoztok
2017. jún. 30. 20:25
4/22 anonim 

válasza:

Tegnapra nem vártam, holnap tesztelek :)
5/22 anonim 

válasza:

6 honapja ugyhogy már epp itt lenne már az ideje :-p első vagyok
6/22 A kérdező kommentje:
4# es meg sem jott? Akkor elég jók az esélyek!!:)
Irj majd
5# mi 10.hónapja
7.probalkozasra sikerult de elment a baba 6+1 hetesen igy a majus kimaradt most folytatjuk!!:) szval már hozzánk is johetne.
Ez a 3.clostilbegyt kuram
2017. jún. 30. 21:01
7/22 anonim 

válasza:

16 hónapja próbálkozunk. 5 nap mulva nem várom. Nem érzek semmi furcsát. Nem szoktak lenni pms tüneteim sem.
8/22 A kérdező kommentje:
Eleg regota.:( voltatok mar orvosnal?
2017. jún. 30. 21:51
9/22 anonim 

válasza:

5-7 nappal elotte nem is erezhet semmit az ember amit a magzat okoz mert meg nincs olyan szinten a hcg.
Premens tunetek vannak az elmaradt verzesig.
10/22 A kérdező kommentje:
Tudom, elso babanal se volt semmi, meg 5 hetesen sem. De baratnomnek pl volt pecsetelo verzese meg erosen szurt a hasa 8.dpon.:)
2017. jún. 30. 22:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!