Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik 10dpon teszteltek,...

Akik 10dpon teszteltek, nektek nem lett méhenkivuli?

Figyelt kérdés
Azt hallottam ha nagyon korán pozi lesz a teszt, akkor méhenkivuli lehet , de eleg sokan tesztelnek ekkor pozit. Szóval gondolom ez mar nem "kritikus", nektek megis maradt a terhesseg?
2017. márc. 9. 22:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Sose számoltam dpo-t, de 4 nappal a várt előtt pozitívat teszteltem (középidő előtt nem foganhatott). Az eredménye 2,5 éves.
2017. márc. 9. 23:23
 2/11 A kérdező kommentje:
Koszi , gondolom hulye kerdes,csak sokaknak vegul megis megjon. A dokim is szolt h igaz eselyes, de majusban lesz hsgm vagy lett volna. Es ha most ugye pozi tenyleg akkor atjarhato vagyok es nem kell a hsg , a dokim maga mondta.:)
2017. márc. 9. 23:27
 3/11 anonim ***** válasza:
Szia. 9-10.dpo. pozitiv teszt. 1 het mulva verezgetes. 8.heten a szörnyű hir: mèhen kivüli terhessèg.....a többi terhessègnel csak a 11- 12.dpon lett pozitiv.
2017. márc. 10. 06:41
 4/11 anonim ***** válasza:
Nekem is 10. dpon lett pozi a teszt és minden rendben volt. Persze, aki tesztel nemvárt előtt az tudjon rá, hogy kétséges a dolog, attól még megjöhet. Én nem mertem még örülni neki.
2017. márc. 10. 07:00
 5/11 anonim ***** válasza:
*méhen kívüli meg akkor is lehet, ha valaki nem tesztel korán, de ez ritka dolog, csak a dpo napjából nem indulnék ki.
2017. márc. 10. 07:02
 6/11 anonim ***** válasza:
Minden korai terhességnél fenn áll a lehetősége ha uh-val nem látnak semmit. Én is nem várt előtt teszteltem pozit mentem is a dokihoz másnap. Uh semmit sem látott elküldtek terhességi vérvételre ami pozi lett. 3 nap múlva hüvelyi uh-n 4 mm echo gyűrűt látott de elküldtek még egy vérvételre ami a méhen kívüli terhességre méri az értéket ( ha jól emlékszem BHCG) szerencsére jó lett az érték. Én azt javaslom hogy ne idegeskedj feleslegesen. Nyugodj meg minden rendben lesz. :)
2017. márc. 10. 07:14
 7/11 anonim ***** válasza:

6 terhessegbol 3x probaltam mensi elott teszteltni es lett egyertelmu pozitiv tesztem (10. dpo kornyeken), mert ereztem, hogy valami mas, mint egy normal ciklusban.

Egyik sem volt mehen kivuli. (Az egy dolog, hogy 2 gyerekem van a 6 terhessegbol, de annak ehhez nincs koze.)

2017. márc. 10. 07:36
 8/11 A kérdező kommentje:
de sokan írtatok reggelre.:) köszönöm szépen, igen tisztában vagyok vele h sajna nem szabad rögtön örülni, hanem meg is jöhet, én még ígyis örülnék, mert tudnám h nem a petevezetőkkel van baj:) köszönöm szépen meglátjuk majd milesz.:)
2017. márc. 10. 08:51
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

A hcg és a bhcg ugyanaz. Azért kellett még egyszer menni, mert a méhen kívüli terhességet az jelzi, hogy a hcg (bhcg) értéke nagyon kicsi mértékben nő.

A legjobb, ha a hcg 2 naponta 2-3-szorozódik, mert az egészséges terhességre utal.

2017. márc. 10. 08:56
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem sajnos vagyis nem tudom ezt hogy kell jol irni a hcg m nagyon szepen emelkedett. Es megis mehen kivuli lett. Ez mitol lehet?
2017. márc. 10. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!