Akik nem várt elött teszteltek, mikor lett pozitiv elösször a tesztetek? Miért probáltátok korábban a tesztelést?
Nem igazán terveztünk még babát, de volt egy hónap, amikor elkapott minket a hév és nem húztunk gumit (megbeszéltük, hogy a sorsra bízzuk magunkat).
5 nappal a várt előtt iszonyatos álmosság tört rám és este 8-kor már aludtam, mégis fáradtan ébredtem másnap. Furcsa érzés fogott el, hogy talán terhes vagyok, így vettem napközben egy tesztet és este megcsináltam, ami halvány pozitív lett (azt hittem, csak káprázik a szemem). Szóval 4 nappal korábban teszteltem pozit.
En 3 nappal korábban pozit teszteltem reggeli elsőből😊
Üdv
29hkm
Azért teszteltem korán, hogy időben el tudjuk kezdeni a hormonpótlást. Két terhességem halt el 8 hetesen, ha pl. a hetedik héten kezdjük, lehet hogy már késő.
Az első tesztem csak egy hét késés után lett pozitív, mikor már feladtuk, hogy itt más gond lesz. Akkor volt 3 hetes. Jóval később fogant, mint a középidő.
17 hkm.
3.babánál hormonpótlás miatt teszteltem nem várt előtt.
11dpon negatív lett,14dpon halvány pozitiv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!