Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznétek a hőgörbémet?...

Megnéznétek a hőgörbémet? Ennyi hőleesés sok?

Figyelt kérdés

[link]

5.DPO

Es 1 tizedet esett kb a hőm

2017. jún. 28. 10:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ha még szöveget se tudsz értelmezni akkor hagyjuk .
2017. jún. 28. 13:28
 12/18 A kérdező kommentje:

A repedes az 1. Nap mivel ovuláció óta eltelt napok száma. Ami azt takarja h LH csúcs utána napok. De olvassatok utána. En a dokimnak hiszek még mindig nem ez volt a kerdesem , bocsanat.

A tuszorepedes napja tehat az első dpo( az elso negativ nap a pozi lh teszt után)

Az ovulacio es a tuszorepedes NEM ugyanaz, a tuszorepedes sokkal rövidebb folyamat míg az ovuláció ket hetes minimum. Es nem azt jelenti a dpo h a tuszorepedes ota eltelt napok szama.

De ezt hagyjuk, ezt tudom..:) es erdekes mindog jól számoltam mert mindig ugy jott meg..

2017. jún. 28. 13:28
 13/18 A kérdező kommentje:

10# inkább a diplomás orvosomnak hiszek , aki 12 éve orvos.😊😊😊

Koszonom az infóitokat de egyáltalán nem volt kerdés ez amire ti " válaszoltatok" :)

2017. jún. 28. 13:30
 14/18 anonim ***** válasza:
53%

Ha ennyire tudsz mindent minek kérdezel??puff

Tanulj meg hőgörbét értelnezi először

2017. jún. 28. 15:14
 15/18 A kérdező kommentje:

Mert te tokeletesen bujtal ki a világra.. lehet h nemtudok hőt ertelmezni.. de te meg a kérdesemet.. kepzeld egyáltalán nem arról szolt a kerdes amirol vitazunk. Tehat jogtalanul dobálódzol azzal, h minek írok ki kérdest. Szo sem esett ilyen kerdesrol, amikre te magadnak válaszolgattál.. nem tudsz szöveget értelmezni?

Nem kell hőgörbe szakertőnek lenni , ahhoz h annyit tudjak amennyit "kell"!;)

Na ! Szevasz! Ha lehet ne írogass

2017. jún. 28. 15:35
 16/18 anonim ***** válasza:
52%

Buta vagy.

Ennyi!

Nem ,nem úgy születtem csak olvasok és tudok szöveget értekmezni

De válaszoltam.

Nem vagy tisztába a fogalmakkal

Pá páá////

2017. jún. 28. 16:05
 17/18 A kérdező kommentje:
Te sem vagy veluk tisztában es magadat hiszed okosnak. Szerbusz
2017. jún. 28. 16:20
 18/18 anonim ***** válasza:
Minek lett kiemelve?
2017. júl. 5. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!