Megnéznétek a hőgörbémet? Ennyi hőleesés sok?
A repedes az 1. Nap mivel ovuláció óta eltelt napok száma. Ami azt takarja h LH csúcs utána napok. De olvassatok utána. En a dokimnak hiszek még mindig nem ez volt a kerdesem , bocsanat.
A tuszorepedes napja tehat az első dpo( az elso negativ nap a pozi lh teszt után)
Az ovulacio es a tuszorepedes NEM ugyanaz, a tuszorepedes sokkal rövidebb folyamat míg az ovuláció ket hetes minimum. Es nem azt jelenti a dpo h a tuszorepedes ota eltelt napok szama.
De ezt hagyjuk, ezt tudom..:) es erdekes mindog jól számoltam mert mindig ugy jott meg..
10# inkább a diplomás orvosomnak hiszek , aki 12 éve orvos.😊😊😊
Koszonom az infóitokat de egyáltalán nem volt kerdés ez amire ti " válaszoltatok" :)
Ha ennyire tudsz mindent minek kérdezel??puff
Tanulj meg hőgörbét értelnezi először
Mert te tokeletesen bujtal ki a világra.. lehet h nemtudok hőt ertelmezni.. de te meg a kérdesemet.. kepzeld egyáltalán nem arról szolt a kerdes amirol vitazunk. Tehat jogtalanul dobálódzol azzal, h minek írok ki kérdest. Szo sem esett ilyen kerdesrol, amikre te magadnak válaszolgattál.. nem tudsz szöveget értelmezni?
Nem kell hőgörbe szakertőnek lenni , ahhoz h annyit tudjak amennyit "kell"!;)
Na ! Szevasz! Ha lehet ne írogass
Buta vagy.
Ennyi!
Nem ,nem úgy születtem csak olvasok és tudok szöveget értekmezni
De válaszoltam.
Nem vagy tisztába a fogalmakkal
Pá páá////
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!