1/5 anonim válasza:
Ez még normális szerintem, peteérés után egs héttel gyakran van egy-két napos hőleesés, mert átmenetileg megugrik az ösztrogénszint. Ha tovább esik, akkor nem vagy babás, ha megint felkúszik, akkor van esély a terhességre.
2/5 anonim válasza:
Valami nem jó,úgy összeségében a görbéden nem bíztat engem semmivel.
Zavarosak a hormonaid.
3/5 A kérdező kommentje:
miért zavarosak? ha lehet magyarázd meg légyszi.
2009. máj. 31. 13:08
4/5 anonim válasza:
Egyet értek az első hozzászólóval. Szerintem nem vészes még, de ha tovább esik akkor már gázos.
5/5 anonim válasza:
Mert a ciklusod első felében is van 36,7 és 36,8.
A másodikban is hasonló kivéve 2 napot.
Nem elég egysíkú a második fele és amit te is észrevettél elég sokat esett.Gyakorlatilag a ciklus első felének megfelelő hőd van.Ha 1-2-akár 3 tiezdet ingadozna de ez nem érné el az ovuláció elötti szintet,akkor nem lenne gond.
Pedig úgy nézett ki h ovuláltál.
Nem elég a progeszteronod.Ha ez kevés,akkor a méhnyálkahártya nem tud elég vastag lenni a beágyazódáshoz.
Kérjél a kismamáktól sikeres terhesgörbéket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!