Megnéznétek a görbémet? Mi lehetett ez a 3 napos hőleesés?
Nem értem, hogy mi történhetett, ilyen még sosem volt, hogy ovu után leessen a hőm, nemhogy 3 napra... Amúgy holnap, vagy holnaputánra nem várom.
Szerintetek ez mitől lehetett?
Volt már valakinek ilyen?
Ez a hónap teljesen esélytelen már, ugye?
Igen, van ilyen, egy újabb adag hormon, azt hiszem talán ösztrogén kerül kiválasztásra, és emiatt eshet kicsit a hő.
"A luteális szakasz közepén újra ösztrogéntermelésre kerül a sor, ami a hömérséklet 1-2 napos esését okozza. Az ösztrogén felelös a hüvelyi nyálka termeléséért is, így ebben az idöszakban krémes állagú nyálkát is szoktak tapasztalni. Ez a jelenség ugyan idöben összeesik a beágyazódással, de ezzel nincsen semmilyen összefüggésben. Így sajnos ez alapján nem lehet egy esetleges terhességre következtetni."
Köszi a válaszokat!
Igen, ezt én is olvastam már, hogy megeshet, hogy leesik a hő 1-2 napra, de nekem ilyen sosem szokott lenni, és 3 napig is lent volt :( Ebből gondoltam, hogy nincs esély ebben a hónapban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!