Hányadik héten jeleztétek a munkahely fele a terhességet? Ma voltam nőgyógyásznál és azt irta a papírra 3 mm-es felritkulás látható.
még a 4. hét előtt, 1,7 mm-es felritkulásnál.
Kórházba kerültem méhen kívüli gyanujával és muszáj volt szólnom, h ne várjanak értekezletre.
mondjuk tök mindegy is volt, mert addigra már tudták, ugyanis helyben voltam :)
5 hetesen. Addigra nagyon érzékennyé vált a hasfalam. Raktárban dolgozok és mivel nagyon gyors vagyok, be akartak tenni áruösszeszedőnek, ami 8-12 órányi hajlongással és rohangálással jár, mindemellett egy 100 kilós kocsit húzogass. Akkor és ott odaálltam a műszakvezető elé, hogy terhes vagyok. Elkezdi: biztos? Mondom: teszt szerint, orvos szerint, uh szerint igen. Azóta ellenőr vagyok:) Nem kell rohangálni, de állni igen. Egyre kevésbé viselem el az idétlen embereket, de amúgy semmi bajom továbbra sem, szeptember 1-ig tervezek dolgozni.
17 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!